Vierailevaksi asiantuntijaksi

Jaa osaamistasi ja vieraile ryhmissä:

Haluaisitko auttaa Suomeen muuttaneita koulutettuja naisia heidän urapoluillaan, mutta et voi tällä hetkellä sitoutua mentoriksi? Voit myös jakaa osaamistasi Auroras-verkoston vierailevana asiantuntijana.

Tässä tehtävässä vierailet Auroras-ryhmissä kertaluonteisesti ja aikataulusi mukaan. Auroras-ryhmät ovat keskusteluryhmiä ja vierailevana asiantuntijana voit alustaa keskustelua haluamastasi työelämään liittyvästä teemasta. Voit kertoa esimerkiksi omasta ammattialastasi, ammattiliitostasi, työlainsäädännöstä, työnhaun eri kanavista, rekrytoinnista tai yrittäjyydestä. Jos olet itse muuttanut muualta Suomeen, voit kertoa omasta urapolustasi.

Vierailevia asiantuntijoita etsitään tällä hetkellä pääkaupunkiseudun ryhmiin, joita on Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä Vaasan naapurikunnan Mustasaaren ruotsinkieliseen ryhmään. Muut ryhmät ovat suomenkielisiä. Ryhmien tapaamiset kestävät kaksi tuntia.

Kerro itsestäsi tällä lomakkeella ja Auroras-hankkeen työntekijä on sinuun yhteydessä. Lämpimästi tervetuloa Auroras-verkoston vapaaehtoiseksi - sinua tarvitaan!

Kiitos ilmoittautumisestasi.