Mentoriksi

 

Tule mukaan vapaaehtoiseksi ryhmämentoriksi! Mentorina saat verkostoitua kansainvälisten osaajien ja muiden mentoreiden kanssa sekä jakaa ja laajentaa omaa osaamistasi.

Auroras-ryhmät koostuvat mentoreista ja aktoreista. Aktorit ovat maahan muuttaneita koulutettuja naisia, jotka haluavat oppia lisää suomalaisesta työelämästä ja kehittää työelämässä tarvittavaa suomen kielen taitoa. Mentorit ovat suomalaista työelämää hyvin tuntevia naisia. Jokaisessa ryhmässä on 2–3 mentoria.

Koska mentoreita osallistuu ryhmiin useampia, heidän koulutuksensa ja työelämäkokemuksensa täydentävät toisiaan. Mentoreilta toivomme hyvää suomen kielen taitoa, kokemusta suomalaisesta työelämästä ja halua tukea maahan muuttaneita naisia työllistymisen poluilla. Sinulla ei tarvitse olla tiettyä koulutusta, tietoja tai taitoja voidaksesi tulla mukaan toimintaan. Riittää, että sinulla on halu auttaa.

Mentorit saavat perehdytyksen tehtäväänsä Auroras-verkostolta. Verkosto on tuottanut myös materiaalia mentoroinnin tueksi. Mentoreilla on mahdollisuus tavata toisiaan ja päästä vaihtamaan ajatuksia verkoston järjestämissä tilaisuuksissa.

Ilmoittautuminen kevään 2024 ryhmiin alkanut. Jos olet kiinnostunut toimimaan Auroras-ryhmän mentorina, hae mukaan tällä lomakkeella tai ota yhteyttä Auroras-tiimiin.

Tervetuloa mukaan!