Ryhmät

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN JA OPPIMAAN UUTTA!

Auroras-ryhmissä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja ja keskustellaan työn hakemisesta suomen tai ruotsin kielellä. Ryhmät ovat tarkoitettu sekä maahanmuuttajataustaisille koulutetuille naisille että kotiäideille. Voit olla työnhakija, opiskelija, kotona lasten kanssa tai työelämässä. Ryhmään ilmoittautuessasi sinulla on hyvä olla sellainen kielitaito, että pystyt keskustelemaan työelämään liittyvistä asioista. Ryhmässä opit työelämään liittyvää kieltä ja sanastoja. Auroras-ryhmiä ohjaavat suomalaista työelämää hyvin tuntevat vapaaehtoiset ohjaajat. Kaikki Auroras-toiminnassa mukana olevat ohjaajat ja myös keskustelijat ovat naisia. Osallistuminen on maksutonta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Auroras-toimintaan!

 

PÄÄKAUPUNKISEUTU

HELSINGIN KESKUSTAN RYHMÄ aloittaa syksyllä. Se kokoontuu torstaisin klo 18–20. Ryhmä tapaa yhteensä 12 kertaa. Tapaamiset pidetään lähitapaamisina Helsingin keskustakirjasto Oodissa, osoitteessa Töölönlahdenkatu 4.

VANTAAN MYYRMÄEN RYHMÄ aloittaa syksyllä. Se kokoontuu tiistaisin klo 17-19 Myyringissä.

VANTAAN TIKKURILAN RYHMÄ aloittaa syksyllä Tikkurilan kirjastossa.

MUUT RYHMÄT: Voimme aloittaa ryhmiä muuallakin, esimerkiksi Espoossa: keskustassa, Matinkylässä, Otaniemessä ja Tapiolassa sekä Vantaan Myyrmäessä ja Helsingin Itäkeskuksessa.

ETÄRYHMÄT

Auroras-etäryhmät järjestetään etäyhteyksien kautta Zoomissa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta etäalustan käytöstä, mutta tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, johon voit ladata maksuttoman sovelluksen. Saat tarkemmat tiedot ja ohjeet etäosallistumisesta ennen ryhmän alkua. Varaathan itsellesi myös rauhallisen tilan ja aikaa ryhmän yhteisiä etätapaamisia varten.

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa toukokuussa. Kaikkiin ryhmiin voi ilmoittautua samalla lomakkeella. Ryhmät toteutuvat, jos niihin ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia. Otamme yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin elokuun aikana. Ryhmille järjestetään yhteinen aloitustilaisuus.