Ryhmät

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN JA OPPIMAAN UUTTA!

Auroras-ryhmissä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja ja keskustellaan työn hakemisesta suomen tai ruotsin kielellä. Ryhmät ovat tarkoitettu sekä maahanmuuttajataustaisille koulutetuille naisille että kotiäideille. Voit olla työnhakija, opiskelija, kotona lasten kanssa tai työelämässä. Ryhmään ilmoittautuessasi sinulla on hyvä olla sellainen kielitaito, että pystyt keskustelemaan työelämään liittyvistä asioista. Ryhmässä opit työelämään liittyvää kieltä ja sanastoja. Auroras-ryhmiä ohjaavat suomalaista työelämää hyvin tuntevat vapaaehtoiset mentorit. Kaikki Auroras-toiminnassa mukana olevat mentorit ja myös aktorit ovat naisia. Osallistuminen on maksutonta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Auroras-toimintaan!

 

PÄÄKAUPUNKISEUTU

HELSINGIN KESKUSTAN RYHMÄ tapaa torstaisin 3.2.2022 alkaen, klo 18–20. Ryhmä tapaa yhteensä 12 kertaa. Tapaamiset pidetään lähitapaamisina Helsingin keskustakirjasto Oodissa Oppimistila 3:ssa (Op3), 2. krs, osoitteessa Töölönlahdenkatu 4.

TIKKURILAN RYHMÄ jatkaa tapaamisia Tikkurilan kirjastossa joka toinen keskiviikko 2.3. alkaen klo 17.30–19.30. Myös uudet osallistujat ovat tervetulleita!

 

ETÄRYHMÄT

Auroras-etäryhmät järjestetään etäyhteyksien kautta. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta etäalustan käytöstä, mutta tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, johon voit ladata maksuttoman sovelluksen. Saat tarkemmat tiedot ja ohjeet etäosallistumisesta ennen ryhmän alkua. Varaathan itsellesi myös rauhallisen tilan ja aikaa ryhmän yhteisiä etätapaamisia varten.

AURORAS-ETÄRYHMÄ tapaa perjantaisin 4.3.2022 alkaen, klo 9.30–11.30. Ryhmä tapaa yhteensä 10 kertaa. Tapaamiset järjestetään etäyhteyksin Zoomissa.
Lue lisää esitteestä.