Ryhmät

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN JA OPPIMAAN UUTTA!

Auroras-ryhmissä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja ja keskustellaan työn hakemisesta suomen tai ruotsin kielellä. Ryhmät ovat tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille koulutetuille naisille. Voit olla työnhakija, opiskelija, kotona lasten kanssa tai työelämässä. Ryhmään ilmoittautuessasi sinulla on hyvä olla sellainen kielitaito, että pystyt keskustelemaan työelämään liittyvistä asioista. Ryhmässä opit työelämään liittyvää kieltä ja sanastoja. Auroras-ryhmiä ohjaavat suomalaista työelämää hyvin tuntevat vapaaehtoiset ohjaajat. Kaikki Auroras-toiminnassa mukana olevat ohjaajat ja myös keskustelijat ovat naisia. Osallistuminen on maksutonta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Auroras-toimintaan!

 

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Kevään 2023 ryhmät aloittivat tammikuussa. Ne kokoontuvat kerran viikossa. Jokaisessa ryhmässä on yhteensä 12 tapaamiskertaa.

HELSINGIN KESKUSTAN RYHMÄ aloitti 19.1.2023. Se kokoontuu torstaisin klo 17-19. Tapaamiset pidetään lähitapaamisina Helsingin keskustakirjasto Oodissa, osoitteessa Töölönlahdenkatu 4.

VANTAAN MYYRMÄEN RYHMÄ aloitti 17.1.2023  Se kokoontuu tiistaisin klo 17-19 Myyringissä.

ETÄRYHMÄ aloitti 18.1. 2023 Se kokoontuu keskiviikkoisin klo 15-17 Zoomissa.

MUUT RYHMÄT: Voimme mahdollisesti aloittaa jatkossa ryhmiä muuallakin, esimerkiksi Espoon Matinkylässä. Tiedotamme uusista ryhmistä myöhemmin.

ETÄRYHMÄT

Auroras-etäryhmät järjestetään etäyhteyksien kautta Zoomissa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta etäalustan käytöstä, mutta tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, johon voit ladata maksuttoman sovelluksen. Saat tarkemmat tiedot ja ohjeet etäosallistumisesta ennen ryhmän alkua. Varaathan itsellesi myös rauhallisen tilan ja aikaa ryhmän yhteisiä etätapaamisia varten.

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN

Ilmoittautuminen syksyllä aloittaviin ryhmiin avataan kevään loppupuolella. Ryhmät toteutuvat, jos niihin ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia. Otamme yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin. Ryhmille järjestetään yhteinen aloitustilaisuus. Tilaa Auroras-uutiskirje (etusivumme alareunasta), niin saat tiedon ryhmien alkamisesta suoraan sähköpostiisi.