Auroraksen materiaalipankki on avattu

10.09.19

Tervetuloa tutustumaan Auroraksen materiaalipankkiin, jossa on materiaaleja ja vinkkejä ryhmän suunnitteluun ja yksilömentoroinnin tueksi, tietoa työelämästä ja opiskelusta aktoreille sekä lomakkeet ja esitteet.

Auroras-hankeessa tuotetetut materiaalit kerätään sivulle "ryhmien suunnittelu". Ensimmäisinä omina materiaaleina on julkaistu ohjeistukset Auroras-toiminnassa mukana oleville mentoreille ja aktoreille. Syksyllä 2019 aloittaneiden uusien ryhmien tueksi julkaistuissa ohjeissa on pyritty avamaan sitä, että mistä Auroras-mentoroinnissa on kyse ja mitä olisi hyvä ottaa huomioon mentorina tai aktorina. Kyseessä on ohjeistusten ensimmäiset versiot ja niitä tullaan muokkaamaan ja täydentämään mm. toiminnastamme tulleen palautteen perusteella.

Materiaalipankkia täydennetään edelleen. Linkkivinkkejä voi lähettää hankekehittäjä Tanja Aakolle: tanja.aakko(at)auroras.fi.