Ensimmäiset ilmoittautumiset syksyn ryhmiin on avattu!

21.06.21

Auroras-ryhmät alkavat jälleen syksyllä ja ensimmäiset ilmoittautumiset on nyt avattu. Katso tarkemmat tiedot ryhmistä ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Auroras-verkosto järjestää suomenkielistä työelämämentorointia maahanmuuttajataustaisille naisille. Ryhmiin ovat tervetulleita Suomeen muuttaneet koulutetut naiset sekä kotiäidit. Voit lukea lisää osallistumisesta täältä. Mentoroinnin aikana esimerkiksi opitaan tunnistamaan omaa osaamista, saadaan tukea CV:n ja työhakemuksen tekemiseen sekä harjoitellaan työhaastattelua. Ryhmissä keskustellaan suomeksi, mikä kehittää työelämässä tarvittavaa suomen kielen taitoa ja sanastoja. Lisäksi ryhmästä saadaan tietoa suomalaisesta työelämästä. Verkostoituminen ja vertaisuus ovat ryhmien keskiössä.

Auroras-ryhmät aloittavat syyskuussa ja tapaavat yhteensä 8–12 kertaa. Ryhmien tapaamiset ovat kerran viikossa ja kestävät noin kaksi tuntia. Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

Auroras-ryhmät koostuvat mentoreista ja aktoreista. Mentorit ovat vapaaehtoisia, hyvin suomalaista työelämää tuntevia ja hyvää suomen kieltä puhuvia naisia. Aktorit puolestaan ovat maahan muuttaneita koulutettuja naisia sekä kotiäitejä. Aktoreiden ei tarvitse puhua täydellistä suomen kieltä, vaan ryhmässä oppii lisää. Kussakin ryhmässä on yleensä 2–3 mentoria ja enintään 10 aktoria.

Tervetuloa mukaan syksyn ryhmiin!

 

Kiinnostaisiko toimiminen Auroras-verkoston mentorina? Voit halutessasi jättää yhteystietosi tälle lomakkeelle ja olemme sinuun yhteydessä!