Auroras-verkosto hakee mentoreita kevään ryhmiin – tule mukaan edistämään koulutettujen Suomeen muuttaneiden naisten työelämäpolkuja!

08.12.23

Oletko kiinnostunut mentoroinnista ja ryhmänohjauksesta? Haluatko jakaa työelämän tuntemustasi ja edistää kansainvälisten naisten urapolkuja? Innostutko uuden oppimisesta ja kohtaamisista eri taustoista tulevien ihmisten kanssa?

Auroras-ryhmät starttaavat jälleen helmikuussa 2024 – tule mukaan mentoriksi!

Auroras-verkosto tukee Suomeen muuttaneiden koulutettujen naisten työllistymistä, työelämän suomen kielen oppimista ja ammatillista verkostoitumista työelämämentoroinnin keinoin. Mentoroinnin lisäksi Auroras-toiminnassa tuetaan eri taustoista tulevien naisten ammatillista verkostoitumista erilaisten työpajojen, seminaarien ja työelämätapahtumien muodossa.

Mentorointiryhmät tapaavat kerran viikossa 2 tunnin ajan ja kokoontuvat yhteensä 12 kertaa yhden lukukauden (4 kk) ajan. Seuraavat ryhmät aloittavat helmikuussa 2024 ja haemme nyt uusia mentoreita kasvavaan verkostoomme!

Kuka voi hakea mentoriksi?

Mentoreiksi ovat tervetulleita eri alojen koulutetut naiset, joilla on kokemusta suomalaisesta työelämästä ja jotka haluavat tukea Suomeen muuttaneita naisia työelämän suomen kielen oppimisessa ja työllistymisessä heidän osaamistaan vastaaviin tehtäviin.

Toivomme mentoreita monipuolisesti eri aloilta ja eri tehtävistä, sillä aktorit edustavat eri alojen osaajia. Mentoriksi voi myös hakea, jos sinulla on omakohtaista kokemusta Suomeen muutosta ja työnhausta Suomessa kansainvälisenä osaajana tai olet kiinnostunut työelämäsuomen opettamisesta ja kielitaidon edistämisestä.

Miten Auroras-mentoritiimi toimii?

Auroras-ryhmää ohjaa 2-4 mentorin tiimi, jossa mentorit sopivat keskenään rooleistaan ja vastuistaan ryhmien toteutuksessa mentorointiohjelman mukaisesti. Mentorit pääsevät jakamaan monipuolisesti omaa osaamistaan sekä hyödyntämään omia työelämäverkostojaan aktoreiden tukemisessa. Auroras-verkosto tarjoaa perehdytyksen, koordinointitiimin tuen ja kattavat materiaalit ryhmätapaamisiin.

Katso täältä ryhmien aikataulut ja ilmoittaudu mukaan verkkolomakkeella tai ota yhteyttä Jenniin: jenni.labarthe@auroras.fi / puh. 050 324 3189.

Tule mukaan edistämään kansainvälisten naisosaajien urapolkuja ja vaikuttamaan moninaisemman työelämän puolesta!