Auroras-verkoston syksyn aloitustilaisuus pidettiin 1.9. – ehdit vielä ilmoittautua ryhmiin!

02.09.21

Auroras-verkoston uudet mentorointiryhmät ovat pian alkamassa ja eilen 1.9. järjestimme syksyn yhteisen aloitustilaisuuden etäyhteydellä. Tapaamiseen osallistui verkostomme uusia aktoreita ja vapaaehtoisia sekä työntekijä-tiimi (ks. kuva). Oli ihana nähdä mukana sekä uusia että tuttuja kasvoja!

Illan aikana tutustuimme hieman toisiimme ja mentorit ja aktorit jakoivat ajatuksia siitä, mitä odottavat syksyn yhteisiltä tapaamisilta. Pitkään Auroras-verkoston parissa toiminut Virve Obolgogiani kertoi Auroras-verkoston taustasta. Aktorit ovat innostuneita osallistumaan ryhmiin. He haluavat puhua suomea ja oppia lisää suomalaisesta työelämästä.

Syksyllä Auroras-verkostolla on alkamassa sekä lähiryhmiä että valtakunnallisia etäryhmiä maahanmuuttajataustaisille naisille. Koulutettujen naisten mentorointiryhmiä alkaa Helsingin keskustassa, Vuosaaressa, Tikkurilassa, Myyrmäessä, Matinkylässä ja Seinäjoella sekä yksi etäryhmä. Lisäksi alkaa kaksi ryhmää kotona lasten kanssa oleville naisille, toinen Itäkeskuksessa ja toinen etäryhmänä.

Useimmissa ryhmissä on vielä tilaa, joten vielä ehtii ilmoittautua mukaan. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, sillä osa ryhmistä alkaa jo ensi viikolla! Voit katsoa tarkemmat tiedot ryhmistä ja ilmoittautua mukaan täältä: https://auroras.fi/tule-mukaan/ryhmat/

Kuva: Auroras-verkoston syksyn yhteinen aloitustilaisuus pidettiin 1.9.2021 Zoomissa