Haemme uusia ryhmä- ja yksilömentoreita Auroras-verkostoon – tule mukaan!

19.02.21

Oletko kiinnostunut tukemaan maahan muuttaneiden naisten polkua työnhaussa ja suomalaisessa työelämässä? Jos haluat tehdä merkityksellistä vapaaehtoistyötä ja tämä aihe tuntuu tärkeältä, nyt on oivallinen tilaisuus lähteä mukaan mentoriksi Auroras-verkoston kevään ryhmiin tai yksilömentoriksi!

Tällä hetkellä etsimme ryhmämentoreita etenkin kotona olevien äitien ryhmään (tapaamiset etänä arkisin aamupäivästä) sekä myös koulutettujen naisten ryhmään (etätapaamiset arkisin alkuillasta). Kaikki ryhmät aloittavat toimintansa etänä Zoomissa. Ryhmät alkavat maaliskuun alussa ja kokoontuvat kerran viikossa, kotiäitiryhmä 8 viikon ja muut ryhmät 12 viikon ajan.

Haemme myös yksilömentoreita erityisesti opetus-, kasvatus-, sosiaali-, oikeus-, taloushallinto- ja toimistoaloilta. Yksilömentoroinnissa yhdistämme aktorin ja mentorin samalta alalta ja (etä)tapaamiset ovat sovittavissa joustavasti. Niin aktorimme kuin mentorimmekin ovat naisia.

Jos kiinnostuit mentorina toimimisesta, puhut sujuvasti suomen kieltä ja tunnet suomalaista työelämää, otathan rohkeasti ja pikaisesti yhteyttä hankepäällikköömme Eve Silvennoiseen:
Puhelin: +358 45 168 7421
Sähköposti: eve.silvennoinen(a)auroras.fi

Tarjoamme perehdytyksen mentorointiin, tarvittaessa tukea etäyhteyden käytössä sekä kannustavan mentorointiyhteisön antoisan vapaaehtoistyön parissa! Voit lukea Auroras-mentoroinnista lisää täältä: https://auroras.fi/auroras/mentoriksi/.