Ensimmäinen Auroras-etäryhmä alkaa 30.9.

18.09.20

Auroras-verkosto aloittaa ensimmäisen Suomeen muuttaneille koulutetuille naisille tarkoitetun etäryhmän keskiviikkona 30.9. klo 17-19. Voit osallistua ryhmään omalla puhelimellasi tai tietokoneella mistä päin Suomea tahansa

Auroras-ryhmässä opiskellaan työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja ja keskustellaan työn hakemisesta suomen kielellä. Ryhmä tapaa joka viikko, yhteensä kaksitoista kertaa. Saat uusia vinkkejä työnhakuun, pääset käyttämään suomen kieltä ja laajentamaan verkostojasi!

Auroras-ryhmään voivat ilmoittautua työnhakijat, opiskelijat, kotona lapsiaan hoitavat ja työelämässä olevat naiset. Voit tulla mukaan, jos olet kiinnostunut suomalaisesta työelämästä, työn hakemisesta ja sinulla on hyvä suomen kielen taito. Kielitaidon ei tarvitse kuitenkaan olla täydellinen, ryhmässä opit puhumaan suomea entistä paremmin.

Auroras-ryhmiä ohjaavat suomalaista työelämää hyvin tuntevat vapaaehtoiset mentorit. Osallistuminen on maksutonta.

Voit ilmoittautua etäryhmään täällä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Auroras-toimintaan!

Lisää tietoa ryhmästä antaa
hankekehittäjä Maria Rannanheimo:
maria.rannanheimo(a)auroras.fi
p. 045 168 7421