Etäryhmä

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN JA OPPIMAAN UUTTA ETÄRYHMÄÄN!

HUOM: syksyn 2020 Auroras-ryhmät ovat käynnissä, eikä uusia osallistujia oteta mukaan enää kesken lukukauden. Ilmoittautuminen kevään 2021 ryhmiin avataan vuoden loppupuolella ja ne aloittavat toimintansa tammi-helmikuussa. Tulevista ryhmistä tiedotamme näillä nettisivuilla, uutiskirjeessämme sekä Facebook-ryhmässämme.

Auroras-ryhmissä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja ja keskustellaan työn hakemisesta suomen kielellä. Etäryhmä on tarkoitettu maahan muuttaneille, koulutetuille naisille. Voit olla työnhakija, opiskelija, vaikka kotona lasten kanssa tai työelämässä. Ryhmään ilmoittautuessasi sinulla on hyvä olla sellainen kielitaito, että pystyt keskustelemaan suomen kielellä työelämään liittyvistä asioista. Ryhmässä opit työelämään liittyvää kieltä ja sanastoja. Auroras-ryhmiä ohjaavat suomalaista työelämää hyvin tuntevat vapaaehtoiset mentorit. Osallistuminen on maksutonta.

Auroras-etäryhmä järjestetään Zoom-etäyhteyden kautta. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta Zoomin käytöstä, mutta tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, johon voit ladata maksuttoman Zoom-sovelluksen. Autamme etäyhteyden kanssa tarvittaessa.

Etäryhmä tapaa keskiviikkoisin 30.9. alkaen klo 17.00-19.00. Ryhmän tapaamiset ovat etätapaamisia. Ryhmä tapaa kerran viikossa, samaan aikaan, 12 viikon ajan. Toivomme, että voit olla mukana koko syyskauden ajan. Voit ilmoittautua mukaan ryhmään täällä. HUOM: ILMOITTAUTUMINEN TÄHÄN RYHMÄÄN ON PÄÄTTYNYT.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan Auroras-toimintaan!

 

Auroras-ryhmiä koskevat tiedustelut
hankekehittäjä Maria Rannanheimolle:
maria.rannanheimo(a)auroras.fi
p. 045 168 7421