Etäryhmä

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN JA OPPIMAAN UUTTA ETÄRYHMÄÄN!

HUOM: ILMOITTAUTUMINEN TÄHÄN ETÄRYHMÄÄN ON SULJETTU!

Auroras-ryhmissä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja ja keskustellaan työn hakemisesta suomen kielellä. Etäryhmä on tarkoitettu maahan muuttaneille, koulutetuille naisille. Voit olla työnhakija, opiskelija, vaikka kotona lasten kanssa tai työelämässä. Ryhmään ilmoittautuessasi sinulla on hyvä olla sellainen kielitaito, että pystyt keskustelemaan suomen kielellä työelämään liittyvistä asioista. Ryhmässä opit työelämään liittyvää kieltä ja sanastoja. Auroras-ryhmiä ohjaavat suomalaista työelämää hyvin tuntevat vapaaehtoiset mentorit. Osallistuminen on maksutonta.

Uusi Auroras-etäryhmä alkaa helmikuussa 2021. Tapaamiset ovat keskiviikkoisin 10.2. alkaen klo 17.00-19.00. Ryhmä tapaa etäyhteydellä kerran viikossa, samaan aikaan, 12 viikon ajan. Toivomme, että voit olla mukana koko kauden ajan.

Auroras-etäryhmä järjestetään Zoom-etäyhteyden kautta. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta Zoomin käytöstä, mutta tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, johon voit ladata maksuttoman Zoom-sovelluksen. Saat tarkemmat tiedot ja ohjeet etäosallistumisesta ennen ryhmän alkua. Autamme etäyhteyden kanssa tarvittaessa. Varaathan itsellesi myös rauhallisen tilan ja aikaa ryhmän yhteisiä etätapaamisia varten.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Auroras-toimintaan!

Auroras-ryhmiä koskevat tiedustelut: ks. verkoston työntekijöiden yhteystiedot