Ilmoittautuminen pääkaupunkiseudun syksyn Auroras-ryhmiin on avattu

19.05.20

Pääkaupunkiseudulla alkaa syyskuussa viisi uutta Auroras-ryhmää. Ryhmät kokoontuvat Helsingin keskustassa ja Itäkeskuksessa (kotiäitiryhmä), Espoon Matinkylässä sekä Vantaalla Tikkurilassa ja Myyrmäessä. Ryhmiin voivat osallistua Suomeen muuttaneet, koulutetut naiset. Itäkeskuksen ryhmä on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville äideille. Ryhmässä on mukana lastenhoitaja. Tarkemmat tiedot kaikista ryhmistä ja niiden ilmoittautumislomakkeet löydät täältä.

Auroras-ryhmissä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja ja keskustellaan työn hakemisesta Suomessa. Kaikki ryhmät ovat suomenkielisiä. Ryhmään ilmoittautuessasi sinulla on hyvä olla sellainen suomen kielen taito, että pystyt osallistumaan yhteisiin keskusteluihin. Ryhmässä saat varmuutta suomen kielen käyttämiseen ja opit työelämään liittyviä sanastoja. Auroras-ryhmiä ohjaavat suomalaista työelämää hyvin tuntevat vapaaehtoiset mentorit.

Jokaiseen ryhmään mahtuu noin kymmenen ensimmäisenä ilmoittautunutta, Suomeen muuttanutta naista. Suljemme ryhmien ilmoittautumiset viimeistään elokuun viimeisenä päivänä. Ryhmän ilmoittautuminen saattaa sulkeutua jo aiemmin, jos ryhmä on täynnä. Kaikkien pääkaupunkiseudun ryhmien yhteinen aloitustilaisuus järjestetään Helsingissä tiistaina 1.9. Sinne tulevat kaikkien ryhmien mentorit ja aktorit, eli ryhmien osallistujat.

Jos ryhmien ei syksyllä ole mahdollista tavata koronatilanteen vuoksi, järjestämme ainakin osan ryhmistä etäyhteyksien kautta. Tällöin voit osallistua ryhmään kotoa, omalta tietokoneeltasi / puhelimeltasi. Tiedotamme mahdollisista muutoksista kaikkia ryhmiin ilmoittautuneita.

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä Auroras-verkoston työntekijään:

Maria Rannanheimo
Hankekehittäjä / Auroras-verkosto
maria.rannanheimo@auroras.fi
P. 045-1687421