Pääkaupunkiseutu

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN JA OPPIMAAN UUTTA!

Helsingin, Espoon ja Vantaan Auroras-ryhmät aloittivat toimintansa syyskuussa 2019. Ryhmiin ei oteta enää mukaan uusia osallistujia. Seuraavat ryhmät alkavat keväällä 2020. Tieto ryhmistä ja ilmoittautuminen tulevat tälle sivulle. Tieto ilmoittautumisen alkamisesta tulee myös Auroras-verkoston Facebook-sivulle, jonka löydät hakusanalla aurorasverkosto.

Kun ilmoittaudut Auroras-ryhmään, toivomme että pystyt osallistumaan mahdollisimman moneen ryhmän tapaamiseen. Ryhmät kokoontuvat yhteensä n. 12 kertaa, yleensä joka toinen viikko, kaksi tuntia kerrallaan. Syksyllä alkaneet ryhmät jatkavat keväällä. Keväällä alkavien uusien ryhmien tapaamiset jatkuvat ainakin osittain syksyllä 2020.

Auroras-ryhmissä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä työelämäsuomea. Ryhmät on suunnattu maahan muuttaneille, koulutetuille naisille. Keväällä 2020 alkaa myös oma, maahan muuttaneille kotiäideille suunnattu ryhmä. Kaikissa ryhmissä puhutaan suomea, joten ryhmään osallistuvalla on hyvä olla jo jonkin verran suomen kielen taitoa. Ryhmiä ohjaavat mentorit, joilla on kokemusta suomalaisesta työelämästä.

Ryhmäkohtaiset esitteet löydät nettisivujen materiaalipankista kohdasta "Lomakkeet ja esitteet". Esitteet ovat vapaasti tulostettavissa ja käytettävissä.

KÄYNNISSÄ OLEVAT RYHMÄT:

Päivitämme nettisivuillemme kaikki käynnissä olevat ryhmät ja avaamme ilmoittautumiset uusiin ryhmiin. Jos toivot ryhmää johonkin, missä sitä ei vielä ole, laitathan viestiä hanketyöntekijöille. Kerro myös, jos olisit kiinnostunut toimimaan ryhmän mentorina.

Espoo

Matinkylän ryhmä on aloittanut syyskuun alussa. Ryhmä tapaa joka toinen tiistai Asukastalo Kylämajan tiloissa (Matinkatu 7). Ryhmä jatkaa toimintaansa keväällä 2020. Ryhmään ei oteta enää uusia osallistujia.

Tapiolan ryhmä on aloittanut keväällä ja jatkaa toimintaansa syksyllä 2019. Ryhmään ei enää oteta uusia osallistujia.

Helsinki

Kalasataman ryhmä on aloittanut syyskuun alussa. Ryhmä tapaa joka toinen tiistai Monika-naisten tiloissa (Hermannin Rantatie 12 A) Ryhmä jatkaa toimintaansa keväällä 2020. Ryhmään ei oteta enää uusia osallistujia.

Keskustan ryhmä on aloittanut syyskuun alussa. Ryhmä tapaa keskiviikkoisin Keskustakirjasto Oodissa (Töölönlahdenkatu 4). Ryhmä jatkaa toimintaansa keväällä 2020. Ryhmään ei oteta enää uusia osallistujia.

Vantaa

Tikkurilan ryhmä on aloittanut syyskuun alussa. Ryhmä tapaa joka toinen tiistai Tikkurilan kirjastolla (Lummetie 4). Ryhmä jatkaa toimintaansa keväällä 2020. Ryhmään ei oteta enää uusia osallistujia.

Myyrmäen ryhmä on aloittanut keväällä ja jatkaa toimintaansa syksyllä 2019. Ryhmään ei enää oteta uusia osallistujia.

Pääkaupunkiseudun ryhmiä koskevat tiedustelut
hankekehittäjä Tanja Aakolle:

tanja.aakko@auroras.fi
puh. 050 4673 510