Pääkaupunkiseutu

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN JA OPPIMAAN UUTTA!

Helsingin, Espoon ja Vantaan Auroras-ryhmät on suunnattu maahan muuttaneille, koulutetuille naisille ja maahan muuttaneille kotiäideille. Koulutetuille naisille suunnattuja ryhmiä on tällä hetkellä Vantaalla Tikkurilassa, Helsingin keskustassa sekä kaksi ryhmää Espoon Matinkylässä. Kotiäitien ryhmä kokoontuu Helsingin Itäkeskuksessa. Kaikki ryhmät ovat jo käynnistyneet, eikä niihin oteta enää uusia osallistujia.

Keväällä 2020 pilotoimme ryhmien rinnalla yksilömentorointia. Kaikkien ryhmiin osallistuneiden on mahdollista tavata oman alansa yksilömentoria 6-8 kertaa ryhmän tapaamisten päättyessä. Yksilömentorointi tukee maahan muuttaneen naisen työllistymistä Suomessa. Työllistymistä tukevat esimerkiksi suomenkieliset keskustelut, vinkkien saaminen työhakemukseen ja cv:een, tieto oman alan työpaikoista ja tuki verkostojen lisäämisessä. Yksilömentorilta odotamme hyvää suomen kielen taitoa ja vahvaa kokemusta suomalaisesta työelämästä.

Seuraavat uudet ryhmät alkavat syksyllä 2020. Tiedotamme ryhmistä tällä sivulla ja Facebook-sivustollamme, jonka löydät hakusanalla aurorasverkosto.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Auroras-toimintaan!

 

Pääkaupunkiseudun ryhmiä koskevat tiedustelut
hankekehittäjä Tanja Aakolle:

tanja.aakko@auroras.fi
puh. 050 4673 510