Pääkaupunkiseutu

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN JA OPPIMAAN UUTTA!

Helsingin, Espoon ja Vantaan Auroras-ryhmät on suunnattu maahan muuttaneille, koulutetuille naisille ja maahan muuttaneille kotiäideille. Koulutetuille naisille suunnattuja ryhmiä on tällä hetkellä Vantaalla Tikkurilassa, Helsingin keskustassa ja Kalasatamassa sekä Espoon Matinkylässä. "Keväällä 2020 alkavat ryhmät" -otsikon alta löydät keväällä käynnistyvät ryhmät ja kaikkien ryhmien sähköiset ilmoittautumislomakkeet. Tulostettavat esitteet löytyvät täältä. Tiedotamme uusista ryhmistä myös Facebook-sivustollamme, jonka löydät hakusanalla aurorasverkosto.

Kun ilmoittaudut Auroras-ryhmään, toivomme että pystyt osallistumaan mahdollisimman moneen ryhmän tapaamisista. Koulutettujen naisten ryhmät tapaavat yhteensä n. 12 kertaa, kotiäitiryhmissä yhteisiä tapaamisia on kahdeksan. Ryhmät kokoontuvat joka viikko. Kun osallistut tapaamisiin säännöllisesti, saat todistuksen osallistumisestasi.

Auroras-ryhmissä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä työelämäsuomea. Ryhmissä keskustellaan suomen kielellä. Suomen kielen taidon ei tarvitse olla täydellinen, mutta on hyvä pystyä seuraamaan suomenkielistä keskustelua ja osallistumaan siihen. Kielitaito kehittyy yhdessä keskustellen. Ryhmiä ohjaavat vapaaehtoistyöntekijät, mentorit, joilla on kokemusta suomalaisesta työelämästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Auroras-toimintaan!

 

KEVÄÄLLÄ 2020 ALKAVAT RYHMÄT:

Espoo

Matinkylän (Ison Omenan) koulutetuille naisille suunnattu ryhmä aloittaa keskiviikkona 12.2. klo 17.30. Ryhmä tapaa keskiviikkoisin Ison Omenan kirjaston kokoustiloissa (Suomenlahdentie 1). RYHMÄ TÄYNNÄ!

Helsinki 

Keskustan koulutetuille naisille suunnattu ryhmä aloittaa keskiviikkona 22.1. klo 17.30. Ryhmä tapaa keskiviikkoisin Keskustakirjasto Oodissa (Töölönlahdenkatu 4). RYHMÄ TÄYNNÄ!

Itäkeskuksen kotiäideille suunnattu ryhmä aloittaa perjantaina 7.2. klo 10-12. Ryhmä tapaa joka perjantai Itäkeskuksen kirjastolla (Kulttuurikeskus Stoa, Turunlinnantie 1). Ryhmän viimeinen tapaaminen on perjantaina 3. päivä huhtikuuta. Voit ilmoittautua mukaan ryhmään täyttämällä ilmoittautumislomakkeen täällä.

 

Pääkaupunkiseudun ryhmiä koskevat tiedustelut
hankekehittäjä Tanja Aakolle:

tanja.aakko@auroras.fi
puh. 050 4673 510