Tervetuloa LinkedIn-webinaariin 1.4.2020

25.03.20

Tervetuloa Auroras-verkoston järjestämään LinkedIn-webinaariin, joka järjestetään 1.4.2020 klo 17.30-19.30 Zoomissa. Webinaarissa saat arvokkaita vinkkejä siitä, mitä LinkedIn-profiiliin kannattaa laittaa ja kuinka parannat näkyvyyttäsi työnhakijana. Webinaarin kouluttajana toimii uravalmentaja ja sparraaja Julia Kaukinen.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

1. Ilmoittaudu webinaariin tällä lomakkeella.
Vastaathan myös ilmoittautumisen lopussa olevaan kyselyyn, jossa annetaan ennakkotietoja kouluttajalle.

2. Tutustu ennakkotehtävään (pdf)
Tehtävässä on perustietoa LinkedInistä ja muutamia kysymyksiä mietittäväksi. Jos sinulla ei ole vielä LinkedIn-profiilia, niin tee sellainen (ja ilmoittaudu webinaariin vasta sen jälkeen). Jos sinulla on jo LinkedIn-profiili, niin voit tarkistaa ennakkotehtävän listasta, onko profiilissasi kaikki perustiedot. Kysymykset ovat vain itsellesi ja vastauksia ei tarvitse lähettää kenellekään.

3. Ennen webinaaria saat sähköpostilla ohjeet Zoomin käyttöön ja liittymislinkin webinaariin.