Auroras-hankkeen koronatiedote

13.03.20

Päivitetty 31.3.2020

Noudatamme Auroras-hankkeessa Valtioneuvoston ohjeita koronaviruksen hidastamiseksi.

Näin ollen Auroras-ryhmien ja yksilömentoreiden tapaamiset kasvokkain keskeytetään ainakin 13.5.2020 saakka.

Auroras-hankeessa seurataan tiiviisti tilannetta ja viranomaissuosituksia ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin. Toivomme, että tilanteeseen suhtaudutaan rauhallisin mielin.  Tietoa koronaviruksesta selkosuomeksi (THL)

Ryhmistä ja mentorointipareista osa tapaa etänä ja netin välityksellä. Auroraksen nettisivuilla olevaan artikkeliin kootaan vinkkejä etätapaamisiin. Auroras-hanke järjestää myös kevään aikana webinaareja toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan. Auroraksen työntekijät auttavat myös mielellään ryhmiä ja yksilömentoreita etätapaamisten suunnittelussa.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Ota rohkeasti yhteyttä: 

Emmi Juutilainen, hankepäällikkö (perhevapaan sijainen): emmi.juutilainen@auroras.fi, 045 168 7421
Tanja Aakko, hankekehittäjä: tanja.aakko@auroras.fi, 050 467 3510