Keväällä alkaa neljä uutta Auroras-ryhmää

09.01.20

Auroras-ryhmiin voivat osallistua maahan muuttaneet, koulutetut naiset ja maahan muuttaneet kotiäidit. Ryhmissä saat mahdollisuuden keskustella suomalaisesta työelämästä ja työnhausta sekä tutustua uusiin ihmisiin. Ryhmissä puhutaan suomea. Toivomme, että sinun on mahdollista osallistua ryhmän keskusteluihin suomen kielellä.

Helsingin keskustan koulutetuille naisille suunnatun ryhmän ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 22.1. klo 17.30-19.30 Keskustakirjasto Oodissa (Töölönlahdenkatu 4). Ryhmä tapaa yhteensä kaksitoista kertaa. Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu täällä.

Espoon Matinkylän koulutetuille naisille suunnattu ryhmä alkaa keskiviikkona 12.2. klo 17.30-19.30. Ryhmän tapaamiset ovat Ison Omenan kirjastossa (Suomenlahdentie 1). Ryhmä tapaa yhteensä kaksitoista kertaa. Ryhmän ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Helsingin Itäkeskuksen kotiäideille suunnattu ryhmä alkaa perjantaina 7.2. klo 10-12. Ryhmän tapaamiset järjestetään Itäkeskuksen kirjastolla (Kulttuurikeskus Stoa, Turunlinnantie 1). Ryhmään ovat tervetulleita myös lapset, heille on järjestetty tekemistä tapaamisten ajaksi. Ryhmä tapaa yhteensä kahdeksan kertaa. Ryhmän ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Vaasassa käynnistyy helmikuussa uusi yksilömentorointikierros. Mentorointikierrokselle ovat tervetulleita Suomeen muuttaneet, koulutetut naiset ja suomalaista työelämää tuntevat mentorit. Yksilömentoroinnin tarkoituksena on ammatillisen osaamisen välittäminen kahden samalla ammattialalla työskentelevän henkilön välillä. Prosessiin kuuluvat ryhmän yhteiset alku-, väli- ja lopputapaamiset. Yksilömentorointiin ilmoittaudutaan Vaasan Auroraksen nettisivujen kautta.

Löydät lisää tietoa Auroras-ryhmään osallistumisesta myös nettisivuiltamme. Jos haluat keskustella ryhmään osallistumisesta, voit ottaa yhteyttä myös Auroras-hankkeen työntekijöihin.

TERVETULOA MUKAAN ILOISEEN NAISJOUKKOOMME!