Aktoriksi

Haluatko:

-päästä vaihtamaan ajatuksia suomalaisesta työelämästä
-saada tukea ja uusia ideoita työnhakuun
-kehittää suomen kielen taitoasi
-tutustua uusiin ihmisiin ja luoda verkostoja?


Tule aktoriksi Auroras-verkostoon. Auroras-ryhmiä on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Ryhmät tapaavat joka toinen viikko, noin kaksi tuntia kerrallaan. Tapaamisia on yhteensä 10-12, toivomme että aktorit osallistuvat kaikkiin tapaamisiin.

Ryhmätapaamisten lisäksi voit toivoa itsellesi yksilömentoria. Mentorin ja aktorin kahdenkeskisissä tapaamisissa voitte keskustella tarkemmin sinulle ajankohtaisista, työelämään liittyvistä asioista. Voit saada apua esimerkiksi työpaikkojen etsimiseen, hakemusten viimeistelyyn tai työhaastatteluun valmistautumiseen.

Ryhmä- ja yksilömentorointiin osallistuminen on maksutonta. Mentoreina toimivat suomalaisessa työelämässä olevat tai hiljattain eläköityneet naiset. He ovat Auroras-verkoston vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka ovat saaneet koulutuksen tehtäväänsä.

Huomioithan, että toimintamme on suomenkielistä. Mentorointi tukee työelämässä tarvittavan suomen kielen ja sanastojen kehittymistä. Jos olet epävarma kielitaidostasi, voit keskustella Auroras-verkoston työntekijöiden kanssa ennen ryhmään ilmoittautumista.

Näet alkavien ryhmien aikataulut ja pääset ilmoittautumaan ryhmiimme paikkakuntakohtaisilla sivuilla. Tervetuloa osaksi Auroras-verkostoa!