Aktoriksi

Tule aktoriksi Auroras-verkostoon. Auroras-ryhmiä on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Ryhmien lisäksi verkostomme järjestää yksilömentorointia Vaasassa. Ryhmät tapaavat yleensä joka toinen viikko, noin kaksi tuntia kerrallaan. Tapaamisia on yhteensä 10-12, toivomme että aktorit osallistuvat kaikkiin tapaamisiin.

Pääkaupunkiseudulla pilotoimme ryhmien rinnalla yksilömentorointia. Mentorin ja aktorin kahdenkeskisissä tapaamisissa voitte keskustella tarkemmin sinulle ajankohtaisista, työelämään liittyvistä asioista. Voit saada apua esimerkiksi työpaikkojen etsimiseen, hakemusten viimeistelyyn tai työhaastatteluun valmistautumiseen.

Ryhmä- ja yksilömentorointiin osallistuminen on maksutonta. Mentorit ovat Auroras-verkoston vapaaehtoistyöntekijöitä, he ovat saaneet perehdytyksen tehtäväänsä verkoston työntekijöiltä ja jo pidempään mentoreina toimineilta. Auroras-mentoreilla on kokemusta ja tietoa suomalaisesta työelämästä.

Voit tulla mukaan toimintaan, jos

*olet Suomeen muuttanut, nainen ja sinulla on jokin koulutus kotimaastasi tai Suomesta. Koulutuksen tasolla ei ole merkitystä. Meillä on tulossa erikseen ryhmiä myös kotiäideille, niihin osallistuvalla ei tarvitse olla koulutusta.

*haluat oppia keskustelemaan työelämään liittyvistä asioista suomen kielellä. Sinulla on ryhmään tullessasi hyvä olla jo jonkin verran kielitaitoa, sillä käymme kaikki keskustelut suomeksi. Kielitaitosi ei tarvitse kuitenkaan olla täydellinen, ryhmässä opit lisää esimerkiksi työelämään liittyviä sanoja.

*haluat tutustua suomalaiseen työelämään ja toivot ehkä tukea tai ideoita työnhakuun. Voi olla, että olet jo työelämässä, mutta toivoisit tulevaisuudessa työllistyväsi koulutustasi vastaaviin tehtäviin tai opiskelevasi uutta alaa.

*haluat tutustua työpaikkoihin, uusiin ihmisiin ja kasvattaa verkostojasi.

Näet alkavien ryhmien aikataulut ja pääset ilmoittautumaan ryhmiimme paikkakuntakohtaisilla sivuilla. Tervetuloa osaksi Auroras-verkostoa!