Tule infotilaisuuteen tutustumaan Auroras-verkoston toimintaan!

27.05.24

 

Järjestämme kesäkuun aikana kaksi infotilaisuutta Auroras-toiminnasta kiinnostuneille.

Ensimmäinen infotilaisuus on tarkoitettu kansainvälisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita Auroras-mentoroinnista ja toivovat tukea työnhakuun, verkostoitumiseen ja työelämän suomen kielen harjoitteluun. Toinen infotilaisuus on suunnattu erityisesti vapaaehtoistyöstä ja Auroras-mentorina toimimisesta kiinnostuneille naisille. Molempiin tilaisuuksiin ovat tervetulleita myös Auroras-verkoston kumppanit ja yhteistyöstä kiinnostuneet tahot. Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan verkkolomakkeella. Osallistuminen ei sido mihinkään toimintaamme.

Auroras-verkoston infotilaisuus: työelämämentorointia kansainvälisille koulutetuille naisille

Aika: torstai 6.6. klo 15-16
Paikka: Zoom (osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä)
Kieli: selkeä suomi
Ilmoittautuminen: viimeistään 5.6. tämän lomakkeen kautta

Auroras-verkosto järjestää työelämäteemaisia mentorointiryhmiä ja verkostoitumistapahtumia kansainvälisille koulutetuille naisille. Auroras-ryhmässä on 6-8 aktoria ja 2-3 mentoria. Ryhmässä käsitellään työelämäteemoja keskustelun kautta ja puhutaan suomea. Ryhmä tapaa kerran viikossa 2 tunnin ajan, yhteensä 12 kertaa. Auroras-toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Auroras-mentorointi tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää suomalaisesta työelämästä, saada tukea työnhakuun ja verkostoitumiseen sekä harjoitella työelämässä tarvittavaa suomen kieltä.

Tervetuloa kuulemaan lisää Auroras-mentoroinnista!

 

Auroras-verkoston infotilaisuus: ryhmämentoriksi kansainvälisille koulutetuille naisille

Aika: maanantai 13.6. klo 17-18
Paikka: Zoom (osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä)
Kieli: suomi
Ilmoittautuminen: viimeistään 12.6. tämän lomakkeen kautta

Avoimessa infotilaisuudessa esittelemme tarkemmin Auroras-mentorointia. Tilaisuuteen osallistuminen ei sido sinua mihinkään. Saat tietoa Auroras-mentorointiohjelmasta, mentorina toimimisesta ja syksyn aikatauluista. Sinulla on mahdollisuus kysyä, keskustella ja ilmoittautua mukaan mentoriksi. Toimintaan ilmoittautuneet saavat täydentävän perehdytyksen ennen ryhmän alkua.

Mentorina toimiminen on loistava mahdollisuus jakaa arvokasta osaamistaan eteenpäin, oppia ja päivittää omia työelämätaitojaan sekä verkostoitua kansainvälisten osaajien kanssa.

Tervetuloa kuulemaan lisää tästä vapaaehtoistehtävästä!