Kuuntele Helsingin Akateemisten Naisten ja Auroras-verkoston podcast kansainvälisten naisten työllistymisestä

07.07.23

Millaisia haasteita koulutetut kansainväliset naiset kokevat työllistymisessä suomalaisille työmarkkinoille? Miten heidän osaamistaan voitaisiin paremmin hyödyntää? Entä millainen rooli järjestöillä on työllistymisen, kotoutumisen ja tasa-arvon edistämisessä? Kuuntele podcast ajankohtaisesta teemasta!

Helsingin Akateemiset Naiset yhteistyössä Auroras-verkoston kanssa on julkaissut podcastin "Kansainvälisten naisten työllistyminen ja työelämässä eteneminen Suomessa". Podcast on osa Helsingin Akateemisten Naisten podcast-sarjaa "Naiset, työelämä ja tasa-arvo", jossa keskustellaan tasa-arvoon ja työelämään liittyvistä teemoista.

Podcast-jaksossa kansainvälisten naisten työllistymisestä keskustelevat Espoon korkeakoulutettujen maahanmuuttajien osaamiskeskuksen päällikkö, Monika-Naiset liiton hallituksen puheenjohtaja ja Naisjärjestöjen Keskusliiton hallituksen jäsen Olga Silfver sekä Sharmin Afrose, sosiaaliohjaaja ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Helsingin sosiaali- ja terveyspalveluista. Molemmat ovat vaikuttaneet myös Auroras-verkostossa.

Pääset kuuntelemaan podcastin täältä:

Podcast on kuunneltavissa myös Google Podcastissa ja Apple Podcastissa.