Hae mukaan ohjausryhmätyöhömme

10.01.23

Haluatko olla mukana määrittelemässä Auroras-toiminnan tulevaisuutta ja päättämässä toimintamme suuntaviivoista? Kiinnostaisiko sinua sukeltaa toimintamme organisoinnin maailmaan? Haluatko hyödyntää osaamistasi ja toimia muiden hyväksi? Haemme nyt Auroras-verkoston ohjausryhmään uusia jäseniä vahvistamaan ja monipuolistamaan kentältä tulevaa asiantuntijajoukkoamme.

Ohjausryhmän jäsenyyskausi on kolmevuotinen ja kokouksia pidämme noin viisi vuodessa. Voit hakea jäsenyyttä lomakkeella, jossa kerrot lyhyesti asiantuntemuksestasi ja motivaatiostasi tehtävään. Korvaamme pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien jäsenten kokousmatkakulut. Haku päättyy 19.1.2023. Valinnat tehdään SANL:n keskushallituksen kokouksessa 21.1.2023, jonka jälkeen niistä tiedotetaan kaikille hakijoille.