Yritysvierailulla

28.11.22

Auroras-verkoston tavoite on auttaa Suomessa asuvia koulutettuja naisia työllistymään kehittämällä suomen kielen taitoa ja lisäämällä tietoa työelämästä. Yksi hyvä keino tiedon lisäämiseen ovat yritysvierailut. Syksyn etäryhmä vieraili Academic Work -yrityksessä Espoon Keilaniemessä keskiviikkona 24.11.

Yrityksen slogan on ”home of young professionals”, mutta se ei tarkoita iällisesti nuoria vaan myös uutta uraa etsiviä ja uran suunnan vaihtajia. Kohteena yritys on siis hyvin kiinnostava Auroras-verkostolle.

Auroras-naisille yrityksestä kertoivat kaksi rekrytoinnin ammattilaista. Keskustelu oli hyvin vilkasta ja osallistujat esittivät aktiivisesti kysymyksiä. Mukana olleet totesivat, että vierailu oli todella mielenkiintoinen ja siellä sai paljon hyödyllistä tietoa. Nyt he mm. ymmärtävät paremmin, miten rekrytointi etenee. He saivat myös vinkkejä motivaatiokirjeeseen, työhaastatteluun ja palkkatoiveiden esittämiseen.

Ryhmäläiset saivat hyvää palautetta suomen kielen taidostaan ja rohkaisua käyttää aina kuin mahdollista suomen kieltä arjessa.