Auroras-verkoston uutiskirje 3/2022

05.06.22
Auroras-verkoston uutiskirje 3/2022
28.5.2022

 

AURORAS-VERKOSTON KESKUSTELURYHMÄT SYKSYLLÄ 2022

Suunnittelemme nyt uuden kauden aloitusta syksyksi. Kevään tapaan ryhmiä tulee todennäköisesti Keskustakirjasto Oodiin, Tikkurilan kirjastoon sekä etänä Zoomiin. Voimme aloittaa ryhmiä muuallakin, esimerkiksi Espoossa: keskustassa, Matinkylässä, Otaniemessä ja Tapiolassa sekä Vantaan Myyrmäessä ja Helsingin Itäkeskuksessa.

Auroras-verkosto tarjoaa suomenkielistä toimintaa koulutetuille maahanmuuttajataustaisille naisille. Tavoitteena on tukea työllistymistä parantamalla suomen kielen taitoa, antamalla tietoa suomalaisesta työelämästä ja auttamalla verkostoitumaan.

Lisätietoa ryhmien toiminnasta voit lukea: auroras.fi/tule-mukaan/ryhmat.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan keskusteluryhmiin, niin ilmoittaudu linkistä: Syksyn 2022 ryhmät. Voit myös jakaa linkin muille, joita kiinnostaa suomen kielen taidon kehittäminen.

 

YHDESSÄ

Auroras-verkosto on toiminut 10 vuotta. Viime vuosina tärkeänä toimintamuotona ovat olleet keskusteluryhmät, joissa Suomeen muuttaneet koulutetut naiset ovat voineet parantaa suomen kielen taitoaan työelämään liittyvistä aiheista keskustellen. Ohjaajina ryhmissä on suomalaisia eri alojen pitkän työkokemuksen omaavia koulutettuja naisia, jotka tuovat toimintaan mukaan omat verkostonsa.

Pysyvämpää verkostoa ja kohtaamisia olemme rakentaneet järjestämällä mm. Auroran päivän seminaarin sekä ylläpitämällä keskustelua sosiaalisen median ryhmissä Facebookissa ja LinkedIn:ssä. Rohkaisemmekin kaikkia keskusteluryhmiin osallistuneita liittymään LinkedIn-ryhmään, jotta he jatkossakin voivat saada vinkkejä mahdollisuuksista työllistyä omaa koulutustaan vastaavasti.

Lisätietoa ajankohtaisista asioista löydät aina kotisivuiltamme, FB-sivuilta ja LinkedIn-profiilistamme!

Auroras toimii osana Akateemisten naisten liittoa. Paikallisyhdistysten kanssa suunnitellaan tiiviimpää yhteistyötä. Voit tutustua paikallisyhdistyksiin esittelyvideoilla.

Paranna mahdollisuuksiasi ja tutustu kiinnostaviin naisiin Auroras-verkostossa!

Anna myös vinkki tutuillesi, että hekin liittyisivät Auroras-verkoston uutiskirjeen saajiin ja saisivat tietoa verkoston toiminnasta. Uutiskirjeen voi tilata Auroras.fi-sivustolta.

 

Copyright © 2022 Auroras-verkosto, All rights reserved.