Auroras-hankkeen päätösseminaari lauantaina 4.12. – vielä ehdit ilmoittautua!

22.11.21

Auroras-hanke on tulossa päätökseensä ja sitä juhlistetaan päätösseminaarin muodossa! Vuonna 2018 alkaneessa hankkeessa on kehitetty toimintaa, jonka juuret juontavat aina vuoteen 2012 asti. Auroras-verkosto ja sen järjestämä työelämämentorointi maahanmuuttajataustaisille naisille eivät suinkaan lopu, vaan vapaaehtoisvoimin toiminut verkosto ja mentorointi jatkuvat edelleen myös tulevina vuosina. Haluamme kuitenkin kiittää tässä kohti kaikkia toiminnassamme mukana olleita aktoreita, mentoreita sekä muita vapaaehtoisia unohtamatta korvaamattomia yhteistyökumppaneitamme. Tervetuloa seminaariin kuulemaan Auroras-hankkeen saavutuksista sekä mukana olleiden kokemuksia!

Auroras-hankkeen päätösseminaari järjestetään lauantaina 4.12.2021 klo 12–16 Kulttuurikeskus Caisan Auditoriossa, Helsingin Kalliossa (osoite Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki). Tilaisuuteen mahtuu noin 80 henkilöä paikan päälle ja sen yhteyteen on järjestetty kahvitarjoilu. Ilmoittautuminen seminaarin liveyleisöksi on auki torstaihin 25.11. asti. Ohjelma tullaan striimaamaan, joten voit katsoa lähetystä myös verkossa.

Ilmoittaudu päätösseminaariin tällä lomakkeella: https://forms.gle/Qugk3Y37SacRM9C5A

Päätösseminaarin alustava ohjelma:

11.30 Ilmoittautuminen, kahvi, tee
12.00 Seminaarin avaus, Olga Silfver, ohjausryhmän puheenjohtaja
12.20 Auroras – koulutus yhdistää naisia, Helena Mansio, pk-seudun vapaaehtoinen ja Helsingin keskustan ryhmän mentori
12.40 Video Auroras-toiminnasta, Jaana Puhakka, Kotiäitien etäryhmän mentori
12.50 Katsaus Auroras-hankkeeseen 2018–2021, verkoston työntekijät
13.20 Vaasan toiminnan videoesittely, Ivanka Capova, ohjausryhmän jäsen ja Kirsti Eneberg, Vaasan vapaaehtoinen
13.30 Tauko, kahvi, tee, pientä suolaista ja makeaa
14.00 Rohkaisevia tarinoita, aktorit
Liina Lipre
Bilge Üner
Aleksandra Krutova
Ramze Hanyova
15.00 Kokemuksia mentoroinnista, mentorit
Heli Isohookana, Matinkylän ryhmä
Tarja Hailikari, Itäkeskuksen kotiäitien ryhmä
15.45 Päätössanat ja kiitokset, verkoston työntekijät
16.00 Lopetus

Kaikissa seminaariin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä hankekehittäjäämme Johanna Teerijokeen: johanna.teerijoki@auroras.fi, p. 045 168 7421. Lähetämme ilmoittautuneille tarkempia tietoja seminaarista vielä ilmoittautumisen sulkeuduttua. Tervetuloa mukaan!