Vaasan yksilömentorointi alkamassa pian – ehdit vielä ilmoittautua mukaan!

24.09.21

Työelämäaiheinen yksilömentorointi alkaa Vaasassa marraskuun ensimmäisellä viikolla. Työelämämentorointi aloitetaan mentorien ja aktorien yhteisellä kokoontumisella ja se päättyy touko-kesäkuun vaihteessa 2022.

Yksilömentoroinnissa muodostamme mentori-aktori-pareja, joiden koulutus tai työelämäkokemus ovat lähellä toisiaan. Tapaamisista sovitaan yhdessä aktorin sekä mentorin kesken. Jokainen aktori tapaa oman mentorinsa 1-2 kertaa kuukaudessa tai on hänen kanssaan etäyhteydessä. Koko ryhmällä on jakson aikana myös kolme yhteistä tapaamista.

Voit hakea aktoriksi jos olet Suomeen muuttanut nainen, jolla on ammatti tai koulutus ja kykenet keskustelemaan suomen tai ruotsin kielellä. Mentorointi soveltuu sinulle, jos haluat löytää töitä, olet vaihtamassa alaa tai haluat lisää tietoa suomalaisesta työelämästä. Mentoroinnin aikana kasvatat työelämäverkostoasi ja saat henkilökohtaista tukea omalla urapolullasi.

Ilmoittaudu mukaan 30.9. mennessä täyttämällä lomake!

Mikäli haluat lisää tietoa Vaasan yksilömentoroinnista, otathan yhteyttä Kirsti Enebergiin: kirsti.eneberg(a)gmail.com, p. 044 213 9937.