Kokemuksia Workday Designersin Uramuotoilu-kurssista

21.05.21

Minä Sharmin työskentelen hanke työntekijänä Auroras-verkostossa ja tein uramuotoilu kurssia osana työtehtävinä. Workday Designers tarjoaa monipuolisia maksullisia kursseja ja muita palveluita työelämän kehittämiseen ja esimerkiksi urasuunnitteluun erityisesti työntekijän tai työnhakijan näkökulmasta. Kurssin tehtävällä oman ajatuksen kirjottaminen oli mukava.

Kun olin aloittanut Uramuotoilu kurssia ehkä olin vahan tuntematonta oman osaamisesta. Oman osaan kehittäminen on tosi tärkeä. Auroras-verkostossa me autamme miettimään aktoreita heidän oman osaaminen ja keskustellemme ryhmässä. ”Miksi työtä tehdään tai mitä sinulle tarkoittaa sana menestys” herätti miettimään kurssin avulla.

Määritysvaiheessa tarkoitus oli mitä on keskeinen haasteita omasta näkökulmasta ja miten niiden ratkaiseminen hyödyttä oma työtilannetta. Oman näkemysten muutosten varten parempi jutella uuttaa porukka tai henkilön kanssa kuin samassa porukassa. Auroras ryhmässä keskustellaan samalla tavalla. Meidän kohde ryhmä on maahanmuuttaja koulutettu naisia. Heillä on melkein sama tilanne ja haasteita omissa tilanteissa.

Tämän kurssin avulla itse pohdin, että viiden vuoden jälkeen haluan työskennellä sosiaalityöntekijäksi maahanmuuttaja palvelussa ja minun pitäisi kehittää suomen kielen taitoa, lisää opintoa ja minun vahvuus on oma kokemusta omasta elämästä.

Voit lukea lisää kurssista ja Workday Designersin toiminnasta osoitteesta: www.workdaydesigners.com/uramuotoilu