Auroras-verkosto tekee yhteistyötä työelämän muotoilutoimisto Workday Designersin kanssa

01.04.21

Olemme aloittaneet yhteistyön työelämän muotoilutoimisto Workday Designersin kanssa. Workday Designers tarjoaa monipuolisia maksullisia kursseja ja muita palveluita työelämän kehittämiseen ja esimerkiksi urasuunnitteluun erityisesti työntekijän tai työnhakijan näkökulmasta.

Tämän yhteistyön myötä hanketyöntekijämme tekee Workday Designersin Uramuotoilu-kurssia osana työtehtäviään ja jakaa sen herättämiä ajatuksia Facebook-sivullamme viikoittain. Seuraathan siis @aurorasverkosto-sivuamme Facebookissa, niin voit kevään mittaan saada itsekin vinkkejä oman uran suunnan tarkasteluun, oman osaamisen tunnistamiseen ja tulevaisuuden mahdollisuuksien jäsentämiseen. Postausten yhteydessä on myös aina alekoodi Workday Designersin Uramuotoilukurssille. Samankaltaisia teemoja käsitellään myös Auroras-mentoroinnissa ja yhteistyön kautta toivommekin voivamme syventää tätä näkökulmaa myös mentoroinnissa entisestään.

Uramuotoilukurssista kerrottua Workday Designersin nettisivuilta:

"Uramuotoilu™ pohjautuu muotoiluajatteluun, jossa osallistuja kehittää omaa työtään tai uraansa muotoilun menetelmien ja ajattelutapojen avulla. Kurssi auttaa tunnistamaan omia toiveita, näkemään uusia mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa, ja auttaa tekemään kokeiluja, joilla työn uusi suunta aukeaa. Lopputuloksena on konkreettinen urasuunnitelma ja välineet sen edistämiseen."

Voit lukea lisää kurssista ja Workday Designersin toiminnasta osoitteesta: www.workdaydesigners.com/uramuotoilu