Etsimme hankekehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen Auroras-verkostoon

30.03.21

Suomen Akateemisten Naisten Liiton hallinnoima Auroras-hanke järjestää työelämäaiheista mentorointia maahan muuttaneille naisille. Tavoitteenamme on edistää naisten verkostoitumista ja kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Verkostolla on toimintaa Suomessa useilla eri paikkakunnilla. Nyt etsimme tiimiimme määräaikaista hankekehittäjää (100% työaika, 31.12.2021 asti). Toimistomme sijaitsee Helsingissä Etu-Töölössä. 

Hankekehittäjä vastaa osaltaan Auroras-ryhmien organisoinnista ja tukemisesta sekä hankkeen viestinnästä ja ryhmien markkinoinnista. Hankekehittäjä työskentelee hankepäällikön tukena Auroras-toiminnan suunnittelun, toteutuksen ja kehittämisen sekä raportoinnin tehtävissä. Tiimi tukee ja perehdyttää uuden hankekehittäjän tehtäväänsä.

Tehtävään on vaatimuksena soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää osaamista viestinnän tehtävistä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme kokemusta ja ymmärrystä vapaaehtoistyön tukemisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. 

Tarjoamme mahdollisuuden kiinnostavaan ja palkitsevaan työhön sekä näköalapaikan järjestömaailmaan ja kansainvälistyvään Suomeen. Meillä on hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn. Arvostamme monimuotoisuutta ja toivomme hakemuksia eri vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä.

Palkka on 3000 € / kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa 2021 ja jatkuu 31.12.2021 saakka.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi 12.4.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen maria.rannanheimo(a)auroras.fi. Nimeäthän hakuasiakirjat omalla nimelläsi. Merkitse viestin otsikoksi Hankekehittäjä. Haastatteluja järjestetään mahdollisesti jo hakuaikana. 

Lisätietoja antaa hankekehittäjä Maria Rannanheimo p. 050 467 3510 torstaina 1.4. klo 11–14,  keskiviikkona 7.4. klo 10–11 ja torstaina 8.4. klo 10–12.