Etsimme hanketyötekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Auroras-verkostoon

08.02.21

Suomen Akateemisten Naisten Liiton hallinnoima Auroras-verkosto järjestää työelämäaiheista mentorointia maahan muuttaneille naisille. Tavoitteenamme on edistää naisten verkostoitumista ja kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Verkostolla on toimintaa Suomessa useilla eri paikkakunnilla. Nyt etsimme tiimiimme määräaikaista hanketyöntekijää (100% työaika, 31.12.2021 asti). Toimistomme sijaitsee Helsingissä.

Hanketyöntekijän tehtäviin kuuluvat erilaiset viestinnälliset tehtävät, hankkeen materiaalin päivitys sekä verkoston järjestämien ryhmien ja tapahtumien järjestämiseen liittyvät avustavat tehtävät. Työtehtäviä on mahdollista kehittää jonkin verran työntekijän osaamisen ja kiinnostuksen sekä verkoston tarpeiden mukaan. Saat tehtävään perehdytyksen ja jatkuvan tiimin tuen.

Tehtävään ei ole erityisiä koulutus- tai kelpoisuusvaatimuksia, mutta hakijan tulee täyttää sosiaali- ja terveysministeriön Paikka auki-avustusohjelman hakukriteerit (www.paikka-auki.fi). Hakukelpoisia ovat osatyökykyiset henkilöt (ilman ikärajausta) tai työelämän ulkopuolella olevat alle 30-vuotiaat nuoret aikuiset (ei kokoaikaiset opiskelijat). Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. Meillä on hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn.

Tarjoamme mahdollisuuden kiinnostavaan ja palkitsevaan työhön sekä näköalapaikan järjestömaailmaan ja kansainvälistyvään Suomeen. Arvostamme monimuotoisuutta ja toivomme hakemuksia eri vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä.

Palkka on 2400€. Työ alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa 2021 ja jatkuu 31.12.2021 saakka.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi 19.2.2021 klo 12 mennessä osoitteeseen eve.silvennoinen(a)auroras.fi. Merkitse viestin otsikoksi Hanketyöntekijä. Haastattelut järjestetään viikolla 8.

Lisätietoja antaa hankepäällikkö Eve Silvennoinen p. 045 168 7421 torstaina 11.2. ja torstaina 18.2. klo 10 – 11 ja klo 13 – 14.