Auroras-verkoston uutiskirje 6/2020

17.12.20

Vuoden viimeisestä uutiskirjeestä löydät koottuna tiedot tämän vuoden aikana järjestetystä Auroras-mentoroinnista sekä tähän mennessä varmistuneiden tulevan kevään ryhmien ilmoittautumisista. Kerromme myös sisarverkostomme Luetaan yhdessä -verkoston tammikuun alussa alkavasta yhteiskunnallisiin asioihin ja Suomessa asumiseen painottuvasta suomen kielen opiskeluryhmästä.

Tämän uutiskirjeen myötä me nykyiset työntekijät myös kiitämme yhteisestä matkasta ja toivotamme kaikkea hyvää Auroras-verkoston tulevaan vuoteen. Tammikuun alusta lähtien työtä jatkaa perhevapailta palaava hankepäällikkö Eve Silvennoinen.

Vuoden viimeinen uutiskirje on nyt luettavissa täältä: https://mailchi.mp/e8e1cdf48f4a/auroras-verkoston-uutiskirje-1606761

Ihanaa joulun aikaa ja tulevaa vuotta kaikille toivotellen,

Tanja ja Maria