Uusi Auroras-ryhmä Seinäjoelle ensi vuoden alussa – mentorihaku on nyt käynnissä!

10.11.20

 

Auroras-verkoston toiminta käynnistyy uudella paikkakunnalla ensi vuoden alussa, kun aloitamme ryhmämentoroinnin Seinäjoella. Ryhmä tukee muiden Auroras-ryhmien tavoin Suomeen muuttaneita koulutettuja naisia työnhaun ja työelämän poluilla, vahvistaen työelämässä tarvittavaa suomen kielen taitoa sekä muuta osaamista. Tällä hetkellä suomenkielisiä Auroras-mentorointiryhmiä toimii jo Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä yksi paikkakunnasta riippumattomasti etänä ja lisäksi Mustasaaressa toimii ruotsinkielinen ryhmä. Järjestämme myös yksilömentorointia Vaasassa.

Haemme nyt mentoreita Seinäjoella aloittavaan ryhmään. Jos olet kiinnostunut tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä, tunnet suomalaista työelämää ja puhut suomen kieltä, tule tutustumaan Auroras-mentorointiin! Aiempaa kokemusta mentoroinnista ei tarvitse olla, aito kiinnostus ja auttamisen halu riittävät. Etsimme mentoreiksi naisia. Järjestämme perehdytyksen Auroras-työelämämentorointiin Seinäjoen ammattikorkeakoulun tiloissa tiistaina 24.11.2020 klo 17-20. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä eikä osallistuminen sido mihinkään. Ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/2SshGcUyGumGaWJx8

Lisätietoja: Tanja Aakko, hankepäällikkö, tanja.aakko@auroras.fi, p 050 467 3510