Tervetuloa Auroras-verkoston virtuaalivierailulle Yle Uutisiin 18.11.2020!

11.11.20

Pääsemme Auroras-verkoston kanssa virtuaaliselle yritysvierailulle Ylelle keskiviikkona 18.11.2020 klo 14.30-16. Vierailun aikana saamme tutustua Ylen uutis- ja ajankohtaistoimintoihin sekä Yleen yrityksenä ja työnantajana. Kanssamme tulevat keskustelemaan ja toimintaa esittelemään Ylen toimittaja, HR-/viestintäasiantuntija sekä muutosasiantuntija.

Vierailu järjestetään etäyhteydellä Google Meet -palvelun kautta, Ylen uutta kameratekniikkaa hyödyntäen. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti Auroras-verkoston tämän syksyn aktoreille, mutta myös mentorit sekä aiempina vuosina Auroras-ryhmiin osallistuneet aktorit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Ilmoittaudu Yle-vierailuun etukäteen tällä ilmoittautumislomakkeella: https://forms.gle/kiJPFXrtMkiHfZHT6

Lähetämme osallistumislinkin tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Yle on merkittävä suomalainen julkinen organisaatio, joka tuottaa monipuolisesti televisio- ja radiotoimintaa. Ylellä työskentelee ihmisiä hyvin monenlaisista taustoista ja varsin erilaisissa työtehtävissä ja he myös aktiivisesti toivovat esimerkiksi maahanmuuttajataustaisia ihmisiä kaikkiin erilaisiin töihin.
Tästä voit tutustua yritysvierailukohteeseemme hieman tarkemmin jo etukäteen: Yle pähkinänkuoressa. Ja sama englanniksi: This is Yle.