Kutsu: Auroras-vapaaehtoisten valtakunnallinen koulutus

02.11.20

KUTSU: AURORAS-VAPAAEHTOISTEN VALTAKUNNALLINEN KOULUTUS LAUANTAINA 14.11.2020 KLO 12-16

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Auroras-vapaaehtoisten valtakunnalliseen koulutukseen. Koulutus järjestetään verkkoalusta Zoomissa ja on suunnattu ensisijaisesti verkoston vapaaehtoisille: yksilö- ja ryhmämentoreille, ohjausryhmän jäsenille sekä ryhmissä vieraileville asiantuntijoille. Mukaan voivat tulla myös aiemmin verkoston vapaaehtoistehtävissä toimineet. Kutsua saa jakaa.

Koulutuspäivän ohjelman löydät täältä.

Suora linkki ilmoittautumislomakkeeseen:
https://forms.gle/iJLtx3Ckt15JLC5m9

Huomaathan, että toivomme ilmoittautumista tilaisuuteen torstaihin 5.11. mennessä. Kaikille ilmoittautuneille on luvassa pieni yllätys.

Zoom-linkki lähetetään kaikille lomakkeen kautta ilmoittautuneille viimeistään torstaina 12.11. Varaamme ennen koulutuksen alkua aikaa, jolloin linjojen toimivuutta ja Zoomin käyttöä voi tulla kokeilemaan, jos ei ole aiemmin ollut mukana Zoom-kokouksessa.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä:

Tanja Aakko
Hankepäällikkö (perhevapaan sijainen)
tanja.aakko@auroras.fi
p. 050-4673510