Auroras-verkoston uutiskirje 5/2020

06.11.20

Marraskuun uutiskirjeessä ajankohtaisia asioita Auroras-verkoston syksystä

Syksy on edennyt vauhdikkaasti ja Auroraksen mentorointiryhmät ja yksilömentorointi jatkaneet toimintaansa hyvissä merkeissä. Olemme koonneet uusimpaan uutiskirjeeseemme kuulumisia verkostomme tämän hetkisestä mentorointitilanteesta ja kerromme myös verkoston laajentumisesta jälleen uudelle paikkakunnalle ensi vuoden alussa: on hienoa saada myös Seinäjoelle oma Auroras-ryhmä! Haemme nyt uuteen ryhmään mentoreita, lisätietoa uutiskirjeessä.

Kerromme myös pian järjestettävästä vapaaehtoisillemme suunnitellusta valtakunnallisesta etäkoulutuksesta, jossa on luvassa mielenkiintoisia puhujia verkostomme keskeisiin teemoihin liittyen. Hieman myöhemmin marraskuussa on puolestaan vuorossa ensisijaisesti aktoreillemme suunniteltua ohjelmaa, kun pääsemme virtuaaliselle yritysvierailulle Ylen toimitiloihin. Odotamme innolla edessä olevia loppusyksyn etätapahtumia!

Näistä kaikista aiheista voit lukea lisää tuoreesta uutiskirjeestämme:

https://mailchi.mp/cc92710fa74b/auroras-verkoston-uutiskirje-1597469

Iloa ja lämpöä loppusyksyyn ja alkavaan talveen toivottaen

Maria & Tanja