Vierailevaksi asiantuntijaksi Auroras-ryhmiin?

01.10.20

Onko sinulla osaamista, asiantuntemusta tai kokemuksia, joita kokisit tärkeänä jakaa Suomeen muuttaneiden ja suomalaisesta työelämästä kiinnostuneiden naisten kanssa? Haluaisitko vierailevaksi asiantuntijaksi Auroras-ryhmiin?

Vierailevana asiantuntijana käyt Auroras-ryhmissä kertaluonteisesti ja aikataulusi mukaan. Ryhmät ovat keskustelevia ja asiantuntijana voit alustaa keskustelua haluamastasi työelämään liittyvästä teemasta. Voit kertoa esimerkiksi omasta ammattialastasi, ammattiliitostasi, työnhaun eri kanavista, rekrytoinnista tai yrittäjyydestä. Jos olet itse muuttanut muualta Suomeen, voit kertoa omasta urapolustasi.

Välitämme vierailevien asiantuntijoiden tiedot ryhmillemme Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja Mustasaareen ensi viikon tiistaina, joten toivomme yhteydenottoasi viimeistään maanantaihin 5.10. mennessä klo 16.

Huomioithan ilmoittautuessasi, että tänä syksynä vierailut tapahtuvat ensisijaisesti etäyhteyden kautta. Vierailua varten sinulla onkin hyvä olla tietokone käytössäsi.

Voit ilmoittautua Auroras-verkoston vierailevaksi asiantuntijaksi tällä lomakkeella.

Lisätietoja asiantuntijavierailuista antaa:
Tanja Aakko, hankepäällikkö
tanja.aakko@auroras.fi
p. 050-4673510