Auroras-verkoston koronatiedote 17.8.2020

17.08.20

Hallitus on antanut torstaina 13.8.2020 suosituksen etätyön käytöstä osana Covid-19 viruksen asteittain laajenevia torjuntatoimenpiteitä.

Hallitus suosittelee, että alueilla, joilla terveysviranomaiset toteavat Covid-19-epidemian olevan kasvussa, siirrytään etätyöhön työtehtävien sen salliessa. Lisäksi hallitus suosittelee työpaikkoja edistämään työjärjestelyitä, joilla vähennetään lähikontakteja ja muita riskitekijöitä työpaikoilla. Tartuntojen perusteella suositus on tällä hetkellä voimassa Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiireissä. Hallituksen suositus on luettavissa kokonaisuudessaan täällä.

Hallituksen antaman suosituksen pohjalta Auroras-verkosto suosittelee Uudenmaan ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirien alueella olevia Auroras-ryhmiä käynnistämään toimintansa etänä. Verkosto tukee ryhmien etätyöskentelyn valmistelua ja aloittamista.

Auroras-verkosto seuraa tiiviisti hallituksen ohjeistuksia ja tiedottaa mahdollisimman reaaliaikaisesti niiden vaikutuksista Auroras-ryhmiin ja yksilömentorointitapaamisiin.

Jos sinulla herää kysymyksiä tähän tiedotteeseen liittyen, pyydämme sinua olemaan yhteyksissä verkostomme työntekijöihin:

Tanja Aakko, hankepäällikkö, tanja.aakko@auroras.fi, p. 050-4673510
Maria Rannanheimo, hankekehittäjä, maria.rannanheimo@auroras.fi, p. 045-1687421