Yritysvierailu ja sparraus Baronalla 27.4.2020 – siirtyy syksyyn

27.02.20

PÄIVITYS 3.4.2020: Tilaisuus siirtyy syksyyn 2020.
------------------------------------------------------------------------

Auroras-hanke järjestää yritysvierailun Baronalle 27.4.2020 klo 16-19. Paikkana on Baronan Olohuone (Töölönlahdenkatu 3B, Helsinki). Vierailulla saat tietoa Baronan työmahdollisuuksista ja käytännön vinkkejä työnhakuun.

Yritysvierailu on suunnattu kaikille Auroraksen aktoreille ja mentoreille. Lisäksi tilaisuuteen osallistuu Baronan Relocation-asiakkaita ja siksi tämän Auroras-tapahtuman kielenä on poikkeuksellisesti englanti.

Lämpimästi tervetuloa tähän varmasti hyödylliseen tilaisuuteen. Ilmoittaudu mukaan täällä. 

Tietoa Baronasta:

"Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Uudistamme työelämän, ja olemme kumppani työn ja elämän muutoksessa. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen.

Tarjoamme innostavia työmahdollisuuksia Suomessa sekä kansainvälisesti, ja tuemme sinua urasi eri käänteissä. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle – kauttamme voit työllistyä mm. IT-alan, HR:n, taloushallinnon, asiakaspalvelun, myynnin ja kaupan alan sekä markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin."

Lisätietoa: barona.fi