Merkkaa jo kalenteriin: Auroran päivän seminaari 10.3. Eurooppasalissa

30.01.20

Auroran päivän seminaari järjestetään tänä vuonna 10.3.2020 klo 16.30-18.30 Eurooppasalissa Helsingissä. Kannattaa merkata päivämäärä jo kalenteriin. Tilaisuus pyritään myös striimaamaan, jotta sitä voi seurata mm. myös muilla Auroras-paikkakunnilla.

Teemana on työelämän epätasa-arvoiset rakenteet Suomessa ja muualla Euroopassa. Teemaa tarkastellaan eri näkökulmista ja loistavien puhujien toimesta. Luvassa on myös tarjoiluja sekä stand up -esitys.

Seminaari on kaikille avoin ja maksuton. Auroran päivän seminaaria on järjestetty perinteisesti Auroran nimipäivänä. Auroras-verkosto on saanut nimensä vaikutusvaltaiselta Aurora Karamzinilta (1808 - 1902), joka oli kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, hyväntekeväisyydestä ja naiskasvatuksesta.