Vaasassa käynnistyy helmikuussa uusi yksilömentorointikierros

18.12.19

Vaasassa käynnistyy helmikuussa uusi yksilömentorointikierros. Mentorointikierrokselle ovat tervetulleita sekä maahan muuttaneet, koulutetut aktorit että uudet suomalaista työelämää tuntevat mentorit. Molemmat ilmoittautuvat mukaan Vaasan Auroraksen nettisivujen kautta.

Yksilömentoroinnin tarkoituksena on ammatillisen osaamisen ja niin sanotun hiljaisen tiedon välittäminen kahden samalla ammattialalla työskentelevän henkilön välillä. Prosessi mahdollistaa myös verkostojen laajentumisen, sillä yksittäisten mentoriparien työkentelyn lisäksi ryhmä kokoontuu yhteisiin alku-, väli- ja lopputapaamisiin.

Lisää tietoa yksilömentoroinnista Vaasassa sekä ilmoittautuminen helmikuussa alkavalle mentorointikierrokselle Vaasan Auroraksen nettisivuilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!