Myyrmäen Auroras-ryhmä vieraili it-palvelutalo Ateassa

28.11.19

Kuvassa Auroras-ryhmän aktorit tutustumassa it-palvelutalo Ateaan. Ateaa esitteli henkilöstö- ja viestintäjohtaja Sarita Laras (oik.). Kuva: Riitta Sivenius

Auroras-ryhmissä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä työelämäsuomea. Ryhmien tavoitteena on tutustua työelämään myös konkreettisesti, joko yritysvierailujen tai ryhmässä vierailevien työelämäasiantuntijoiden kautta. Tämä mahdollistaa Auroras-ryhmään osallistuville naisille tiedon lisääntymisen työelämästä sekä parhaimmillaan uusia verkostoja ja kontakteja työelämään.

Myyrmäen Auroras-ryhmä vieraili tiistaina 26.11.2019 Ateassa Vantaan Martinlaaksossa. Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristöön - rakentaa Suomea tietotekniikalla. Atea on toiminut Suomessa yli 30 vuotta ja yritys työllistää noin 450 IT-alan ammattilaista. Ateaa Auroras-ryhmäläisille esitteli henkilöstö- ja viestintäjohtaja Sarita Laras. Ryhmän mentorin, Riitta Siveniuksen mukaan osallistujat saivat vierailusta uskoa tulevaisuuteen ja ymmärrystä siitä, että heidän osaamisellaan on kysyntää.

Auroras-verkosto kiittää Ateaa mahdollisuudesta yritysvierailuun.