Yritysvierailu Intrumiin 10.12.

24.10.19

Tervetuloa Auroras-hankkeen järjestämälle yritysvierailulle Intrumiin, Helsingin Herttoniemeen (Hitsaajankatu 20). Vierailun ajankohta on 10.12. klo 17-18. Tämän jälkeen halukkaat voivat siirtyä keskustelemaan vierailusta läheiseen Cafe Picniciin klo 18-19. Auroras-hanke tarjoaa kahvit tai virvokkeet.

Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautujaa. Mentorit ovat myös tervetulleita, jos koko ryhmä tai osa siitä haluaa osallistua vierailulle. Ilmoittauduthan 2.12. mennessä tällä lomakkeella. 

Intrum on luotonhallinnan, perinnän ja rahoituspalveluiden asiantuntija ja sillä on toimipisteitä 24 Euroopan maassa. Suomessa Intrumilla työskentelee noin 500 henkilöä muun muassa perintäneuvonnan tehtävissä. Lisätietoja: Intrum yrityksenä

Onko sinulla kysyttävää vierailusta? Ota yhteyttä hankepäällikkö Emmi Juutilaiseen: emmi.juutilainen@auroras.fi.