Vapaaehtoisten tapaaminen 22.11.

26.10.19

Toimitko tai oletko toiminut Auroras-verkoston vapaaehtoisena? Lämpimästi tervetuloa vapaaehtoisten tapaamiseen, joka järjestetään Helsingissä 22.11.2019 klo 14-18. Tapaamisessa pääset vaihtamaan ajatuksia, kokemuksia ja hyviä käytäntöjä Auroras-toiminnasta. Voit osallistua tapahtumaan kokonaisuudessaan tai vain osittain. Tapaaminen on osallistujille täysin maksuton ja Helsingin ulkopuolilta tuleville maksetaan matkakulut. Ilmoittaudu mukaan 17.11. mennessä tämän linkin kautta.

OHJELMA

Klo 14-15 Kokoontuminen ja myöhäinen lounas. Ravintola Sunn (Aleksanterinkatu 26). Ravintola toivoo ennakkotilauksia ja lounasvaihtoehdot lähetetään osallistujille noin viikkoa ennen tapaamista.

Klo 15-17 Kuulumisten vaihtoa ja yhdessäoloa tunnelmallisessa ja inspiroivassa tilassa Helsingin kaupunginmuseossa (Aleksanterinkatu 16). Tilaan siirrytään yhdessä lounaan jälkeen.

Klo 17-18 Opastettu museokierros Helsingin kaupunginmuseossa (Aleksanterinkatu 16). Tutustumme yhdessä Helsingin valitut palat -näyttelyyn, jossa kävijä pääsee kokemaan kaupungin menneisyyden kaikilla aisteillaan. Lisätietoa näyttelystä: http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/nayttelyt/helsingin-valitut-palat/

Ilmoittautumislomake
Kysyttävää? Ota yhteyttä: emmi.juutilainen@auroras.fi


Kuva: Tapio Haaja/ Unsplash