Tietoa tutkintojen tunnustamisesta

11.09.19

Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen on aihe, josta tulee aina jossain vaiheessa kysymyksiä työelämämentorointia tehtäessä. Auroraksen materiaalipankkiin on nyt lisätty linkkejä Opetushallituksen sivuille, missä tutkintojen tunnustamiseen liittyvä tieto on varmasti aina ajan tasalla. Kannattaa tutustua erityisesti kaavioon, jonka avulla voi selvittää tarvitaanko päätös tutkinnon tunnustamisesta ja mikä taho siitä vastaa.

Opetushallitus: Tietoa tutkintojen tunnustamisesta ohjaustyön tueksi

Aiheesta enemmänkin kiinnostuneille myös vinkkinä, että Opetushallitus järjestää syksyllä 2019 viisi tutkintojen tunnustamiseen liittyvää seminaaria eri paikkakunnilla. Niistä ensimmäinen on 2.10. Helsingissä, jota voi seurata myös etäyhteyden kautta.

Lisätietoa seminaareista