Tervetuloa Auroras-mentoriksi pääkaupunkiseudulle

25.09.19

Koulutamme uusia Auroras-mentoreita Helsingissä lauantaina 26.10. klo 10-15. Pääkaupunkiseudun mentorit toimivat Helsingin, Espoon ja Vantaan ryhmissä tai yksilömentoreina. Koulutuksessa opit lisää Auroras-toiminnasta ja sen tavoitteista sekä saat perusvalmiudet mentorina toimimiseen. Koulutukseen osallistuminen ei sitouta sinua toimintaan, vaan voit päättää osallistumisestasi koulutuksen jälkeen.

Etsimme tällä hetkellä mentoreita erityisesti ensi kevättä ajatellen. Keväällä aloitamme Itä-Helsingissä uuden ryhmän, joka on suunnattu maahan muuttaneille kotiäideille. Myös muut uudet ryhmät ovat mahdollisia. Ryhmämme tapaavat yleensä ilta-aikoina, kaksi kertaa kuukaudessa n. kaksi tuntia kerrallaan. Itä-Helsingin kotiäitiryhmään toivomme mentoreita, jotka pystyisivät sitoutumaan päivätapaamisiin. Yksilömentorointi täydentää ryhmien kokoontumisia, mentori-aktori-parien koulutus- ja työtaustat ovat samansuuntaiset.

Voit toimia Auroras-mentorina, jos sinulla on hyvä suomen kielen taito ja kokemusta suomalaisesta työelämästä. Toiminnan kautta pääset tutustumaan maahan muuttaneiden naisten kotoutumista ja työllistymistä koskeviin kysymyksiin, voit tutustua myös erilaisiin kulttuureihin ja uusiin ihmisiin. Jos olet epävarma siitä, sovitko Auroras-mentoriksi, mietimme sitä mielellämme yhdessä sinun kanssasi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Auroras-verkostoon ja energiseen naisporukkaan!

 

Ilmoittaudu mukaan koulutuspäivään:

Tanja Aakko
Hankekehittäjä / Auroras-verkosto
tanja.aakko@auroras.fi
p. 050-4673 510