Auroras esillä alkusyksyn tapahtumissa

15.08.19

Elo-syyskuun aikana Auroras-verkosto on mukana monenlaisissa tapahtumissa. Kerromme tapahtumissa toiminnastamme ja esittelemme syyskuussa pääkaupunkiseudulla alkavia ryhmiämme. Voit tutustua ryhmiin tarkemmin Auroraksen nettisivuilla.

Olemme mukana ainakin seuraavissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa:

17.8. Puhos Loves People 2019. Löydät Luetaan yhdessä- ja Auroras-verkostojen yhteisen esittelypisteen järjestöalueelta. Olemme paikalla klo 14 alkaen. Lisätietoja tapahtumasta: puhoslovespeople.fi

21.8. Tikkurilan kirjasto. Esittelemme Tikkurilassa erityisesti kirjastolla syyskuun ensimmäisellä viikolla alkavaa ryhmäämme. Auroraksen työntekijä on tavattavissa kirjaston ala-aulassa klo 16-18. Huom! Osallistuminen peruttu sairastapauksesta johtuen.

27.8. Työllisyyden palvelutori, Pasila. Työllisyyden palvelutorilla järjestetään tulevana syksynä teemallisia tapahtumatiistaita. Esittelemme Auroras-toimintaa "Mahdollisuuksia korkeakoulutetuille" -tiistaissa 27.8. klo 10-12. Mukanamme on myös Suomen Akateemisten Naisten Liiton työntekijä esittelemässä liiton toimintaa ja vastailemassa sitä koskeviin kysymyksiin. Työllisyyden palvelutori sijaitsee Pasilan TE-toimiston aulassa (Ratapihantie 7).

30.8. Espoo-päivä. Auroras on mukana Espoo-päivässä Ison Omenan palvelutorilla. Voit tutustua palvelutorin ohjelmaan täältä ja tulla tervehtimään Auroras-työntekijöitä ja vapaaehtoisia klo 15-18.

3.9. Työllisyyden palvelutori, Pasila. Auroras- ja Luetaan yhdessä-verkostot ovat mukana "Mahdollisuuksia maahanmuuttajille" -tapahtumatiistaissa klo 10-12. Työllisyyden palvelutori sijaitsee Pasilan TE-toimiston aulassa (Ratapihantie 7).

Jos sinulla on vinkata joku tapahtuma, jossa Auroras-verkoston kannattaisi mielestäsi olla mukana, voit ottaa yhteyttä Auroraksen työntekijöihin. Iloa elokuuhun!