Tervetuloa juhlistamaan Auroran nimipäivää!

Auroran päivä 10.3.2022 klo 17-20
Paikka: Helsingin Yrittäjänaisten huoneisto, Uudenmaankatu 23

Ilmoittaudu tästä linkistä

OHJELMA
klo 17 pientä suolapalaa
17.15 Tilaisuuden avaus / Virve Obolgogiani
17.20 Mirja Ulmanen: Usko omaan yrittäjyyteen!
17.40 Amina Mohamed: Oma tieni vapaaehtoistyöstä sosiaalialalle ja yrittäjäksi
18.00 Keskustelut asiantuntijoiden kanssa:
Minja Wahlsten: Kommunikointitaidot
Virve Obolgogiani: Miten toimin suomalaisten kanssa?
19.00 Vapaata seurustelua ja tarjoilua
20.00 tilaisuus päättyy

PUHUJIEN ESITTELYT

Mirja Ulmanen/Koulutus- ja kehittämispalvelut Mirja Ulmanen Oy
Mirja on kokenut kouluttaja. Hänen valmennusteemoihinsa kuuluu mm. yrittäjyys. Hän on auttanut alkuun satoja naisia yrittäjäntaipaleelle. Puheenvuorossaan Mirja antaa yritystoimintaa harkitsevalle uskoa omiin mahdollisuuksiinsa sekä jo toimiville yrittäjille vahvistusta yrityksen kehittämiseen. Naisille kertyy hyödyllistä osaamista opinnoista, perhe-elämän organisoinnista ja eri työpaikoista. Olemme turhan vaatimattomia ja emme huomaa käyttää kaikkia taitojamme ja tietojamme. Mirja haluaa herättää ihmiset huomaamaan omat kyvyt ja luottamaan itseensä. Yrittäjänä moni nainen pääsee kukoistamaan aivan eri tavalla kuin palkkatyössä.

Amina Mohamed/ Qj:Diasporassa
Amina on koulutukseltaan sosionomi. Vuonna xx hän perusti yrityksen tarjotakseen koulutusta, konsultaatiota ja sosiaalialan avopalveluja diversiteetin sekä eritaustaisten ihmisten kohtaamisen lisäämiseksi. Hän on perustanut Suomen ensimmäisen somalinkielisen blogin ja Podcastin Qurbahajoogto (Diasporassa) ja saa ympäri maailmaa viestejä naisilta, joita hänen tekstinsä ovat auttaneet.

KESKUSTELUN VETÄJIEN ESITTELYT

Minja Wahlstén / Lizuri
Minja valmentaa itsen ja yhteistyösuhteiden johtamistaitoja ja tuottavaa kommunikointia erilaisten ihmisten välillä. Minja soveltaa tutkimustietoa persoonallisuuden rakentumisesta ja havainnollistaa esimerkeillään käytännönläheisesti, että ihmisten persoonallisuuden rakenne, vahvuudet, piirteet, tapa suodattaa ympäristöä tai kommunikoida mieluiten- on täysin tunnistettavissa olevaa ja samanlaista ” energiaa” kielestä tai kansalaisuudesta huolimatta. Kommunikoinnin perusteema on ”vielä tärkeämpää, kuin mitä sanot, on, MITEN sen sanot.” Tule kysymään Minjalta vinkkejä, miten muita tarkkailemalla oppii sopeuttamaan omaa kommunikointiaan tuottavaksi - myös kielimuuri huomioiden.

Virve Obolgogiani / Mimino Oy
Virvellä on pitkä kansainvälinen työkokemus. Vuodesta 2001 hän on toiminut yrittäjänä ja valmentanut mm. erimaalaisia ymmärtämään muiden liiketoimintatapoja. Vuonna 2021 hän lanseerasi Cogita ample -valmennukset keskustelukumppaneiden ajattelun laajentamiseksi. Tule kysymään Virveltä, mitä suomalaisten kanssa työskentelyssä kannattaa ottaa huomioon tai mitä olet ihmetellyt heidän toimintatavoissaan.