Mentorihaku syksyn Auroras-ryhmiin on auki

09.08.24

Etsitkö antoisaa vapaaehtoistoimintaa syksyksi? Haluatko tukea kansainvälisiä naisia työelämän suomen kielen oppimisessa ja työnhaussa?

Tule mukaan Auroras-mentoriksi!

Auroras-verkoston koulutettujen kansainvälisten naisten työelämämentorointiryhmät käynnistyvät syyskuussa eri puolilla Suomea. Haemme nyt innokkaita mentoreita ryhmien mentoritiimeihin!

Mentoreiksi ovat tervetulleita eri alojen koulutetut naiset, joilla on kokemusta suomalaisesta työelämästä ja työnhausta Suomessa, ja jotka haluavat jakaa kokemuksiaan ja vinkkejään työllistymiseen ja työelämän kielen oppimiseen liittyen. Toivomme mukaan myös naisia, joilla on omakohtaista kokemusta suomen kielen oppimisesta ja oman polun rakentamisesta suomalaiseen työelämään.

Auroras-ryhmät tapaavat kerran viikossa ilta-aikaan yhteensä 12 kertaa. Ryhmiä ohjaavat mentorit toimivat 2-4 hengen tiimeissä. He suunnittelevat pienryhmien tapaamiset sekä alustavat ja ohjaavat keskusteluja ryhmissä.

Eri aloilta tulevien mentoreiden osaaminen ja kokemukset täydentävät toisiaan, ja he voivat keskenään sopia rooleistaan ja vastuistaan ryhmien ohjaamisessa. Mentorit saavat perehdytyksen ja kattavat materiaalit eri teemojen käsittelyyn tapaamisissa. Mentorit pääsevät myös osallistumaan yhdessä ryhmien aktoreiden kanssa Auroras-verkoston järjestämille yritysvierailuille, työpajoihin ja verkostotapaamisiin.

Mukaan ilmoittautuneet mentorit sitoutuvat Auroras-toiminnan arvoihin ja ryhmän ohjaukseen yhdeksi mentorointikaudeksi

Auroras-mentorina jaat arvokasta työelämäosaamistasi ja tuet kansainvälisten naisten suomen kielen kehittymistä tarjoamalla heille tärkeän paikan harjoitella suomea työelämälähtöisesti. Vahvistat osaamistasi kielitietoisesta työskentelystä ja monikulttuurisen ryhmän ohjauksesta. Pääset laajentamaan myös omia verkostojasi ja oppimaan lisää ajankohtaisista työelämäteemoista.

Jos etsit vaikuttavaa vapaaehtoistoimintaa ja innostut työelämäteemaisista keskusteluista, uuden oppimisesta ja kohtaamisista eri taustoista tulevien ihmisten kanssa, hae mukaan joukkoomme!

Tutustu ryhmiin ja ilmoittaudu mukaan syyskaudelle tällä verkkolomakkeella.

 

Lisätietoa: jenni.labarthe (a) auroras.fi / 050 324 3189

 

Tervetuloa mukaan verkostoomme!