Auroras-nätverket startar första svenskspråkiga grupp i Korsholm

04.06.20

Auroras-nätverket ordnar yrkesinriktad mentorverksamhet både för enskilda personer och för grupper. Utbildade invandrarkvinnor som vill ha stöd i övergången till arbetslivet och hjälp med arbetssökning är välkomna till vår grupp. Du som deltar kan vara i arbetslivet, arbetslös, studerande eller hemma med dina barn.

Under hösten 2020 startar Auroras-nätverkets första svenskspråkiga grupp i Korsholm. I gruppen diskuterar vi sådant som är till nytta för dig när du tar klivet in i det finländska arbetslivet. När du anmäler dig till gruppen, är det önskvärt att du kan diskutera teman som berör arbetslivet, på svenska. I gruppen lär du dig språk och terminologi som behövs i yrkeslivet. Auroras-grupperna leds av frivilliga mentorer, som är väl insatta i det finländska arbetslivet.

Korsholmsgruppen startar tisdagen den 8 september 2020 kl. 17-19. Gruppen träffas på tisdagar, sammanlagt 12 gånger. Du kan anmäla dig till gruppen här. Vi meddelar gruppens mötesplatsen senare på den här sidan och även direkt till de som anmält sig.

Varmt välkommen med i Auroras-verksamheten!

Förfrågningar om Korsholmsgruppen:

Tanja Aakko (på finska och engelska)
Projektchef
tanja.aakko@auroras.fi
tfn 050 4673 510

Gunilla Sandler (på svenska)
Gruppens mentor
gunilla.sandler@gmail.com
tfn 044 3160 957