Osallistu uuden Kuopion Auroras-ryhmän infotilaisuuteen keskiviikkona 14.8. klo 16-17 Zoomissa

07.08.24

Auroras-verkosto ja Setlementti Puijola käynnistävät yhteistyössä syksyllä 2024 uuden Auroras-mentorointiryhmän Kuopiossa. Ryhmä kokoontuu Kansainvälisen kohtaamispaikka Kompassin tiloissa maanantaisin 9.9.–2.12. klo 17–19 (yhteensä 12 kertaa).

Järjestämme avoimen infotilaisuuden Auroras-mentorina toimimisesta kiinnostuneille keskiviikkona 14.8. klo 16–17 Zoomissa.

Infotilaisuudessa saat tietoa Auroras-mentorointiohjelmasta, mentorina toimimisesta ja Auroras-verkoston syksyn toiminnasta. Osallistuminen tilaisuuteen ei sido mihinkään toimintaamme, mutta voit halutessasi ilmoittautua mukaan mentoriksi.

INFOTILAISUUS AURORAS-MENTORINA TOIMIMISESTA KIINNOSTUNEILLE

Aika ja paikka:                        keskiviikko 14.8. klo 16-17, Zoom

Ilmoittautuminen:                https://forms.gle/vpH6mtgGSbruZdfK6

 

Mitä on Auroras-mentorointi?

Auroras-verkoston työelämämentorointi tukee koulutettuja kansainvälisiä naisia työnhaussa, työelämän suomen kielen oppimisessa ja verkostoitumisessa. Auroras-ryhmässä keskustellaan suomeksi ja jaetaan tietoa työnhaun, työelämän ja osaamisen kehittämisen teemoista. Pienryhmää ohjaa 2-4 mentorin tiimi. Mentorointiohjelmaan kuuluu myös yritysvierailu sekä erilaisia työelämäaiheisia tapahtumia.

Kuka voi tulla mentoriksi?

Haemme mentoreiksi eri alojen koulutettuja naiset, joilla on kokemusta suomalaisesta työelämästä ja jotka haluavat tukea kansainvälisiä naisia heidän urapoluillaan Suomessa. Mentoreiksi ovat tervetulleita myös naiset, joilla on omaa kokemusta Suomeen asettautumisesta ja työnhausta Suomessa, ja jotka haluavat jakaa kokemuksiaan ja vinkkejään kielen oppimiseen ja työllistymiseen liittyen.

Mihin mentori sitoutuu ja mitä mentori toiminnasta saa?

Mentorina sitoudut toimintaan yhdeksi lukukaudeksi. Osallistut perehdytykseen ja saat verkoston tuen ja materiaalit ryhmätapaamisten suunnitteluun.

Mentorina jaat arvokasta työelämäosaamistasi ja tuet kansainvälisten naisten suomen kielen kehittymistä tarjoamalla heille tärkeän paikan harjoitella suomea työelämälähtöisesti. Pääset laajentamaan myös omia verkostojasi ja oppimaan lisää ajankohtaisista työelämäteemoista. Ryhmämentorina vahvistat osaamistasi kielitietoisesta työskentelystä ja monikulttuurisen ryhmän ohjauksesta. Mentorina toimiminen on loistava mahdollisuus jakaa ammatillista osaamistaan eteenpäin, oppia uutta ja verkostoitua kansainvälisten naisten kanssa!

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa: jenni.labarthe (a) auroras.fi / 050 324 3189