Seinäjoki

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN JA OPPIMAAN UUTTA!

Seinäjoen ensimmäinen maahan muuttaneille koulutetuille naisille tarkoitettu työelämäaiheinen Auroras-mentorointiryhmä käynnistyy syyskuussa 2021. Ilmoittautuminen ryhmiin avataan kesän aikana. Tiedotamme ilmoittautumisista nettisivuillamme sekä Facebook-ryhmässämme sitä mukaa kun ryhmät varmistuvat. Päivitämme lisätietoja tälle sivulle mahdollisimman pian!

Haluatko sähköpostitse tiedon kun ryhmän ilmoittautuminen alkaa? Voit jättää yhteystietosi lomakkeelle, niin olemme yhteydessä ryhmien varmistuttua.

Auroras-ryhmässä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja ja keskustellaan työn hakemisesta suomen kielellä. Ryhmään ilmoittautuessasi sinulla on hyvä olla sellainen kielitaito, että pystyt keskustelemaan suomen kielellä työelämään liittyvistä asioista. Ryhmässä opit lisää työelämään liittyvää kieltä ja sanastoja ja saat tukea työnhakuun. Auroras-ryhmiä ohjaavat suomalaista työelämää hyvin tuntevat vapaaehtoiset mentorit. Osallistuminen on maksutonta.

Etäryhmään osallistuessasi sinulla ei tarvitse olla kokemusta Zoomin käytöstä, mutta tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, johon voit ladata maksuttoman Zoom-sovelluksen. Saat tarkemmat tiedot ja ohjeet etäosallistumisesta ennen ryhmän alkua. Autamme etäyhteyden kanssa tarvittaessa. Varaathan itsellesi myös rauhallisen tilan ja aikaa ryhmän yhteisiä etätapaamisia varten

Lämpimästi tervetuloa mukaan Auroras-toimintaan!

Auroras-ryhmiä koskevat tiedustelut: ks. verkoston työntekijöiden yhteystiedot