Seinäjoki

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN JA OPPIMAAN UUTTA!

HUOM: ALOITUSAIKAA SIIRRETTY, RYHMÄ ALOITTAA TI 23.2. ETÄTAPAAMISILLA! Ehdit vielä ilmoittautua mukaan!

Seinäjoen ensimmäinen maahan muuttaneille koulutetuille naisille tarkoitettu työelämäaiheinen Auroras-mentorointiryhmä käynnistyy helmikuussa 2021. Ryhmä tapaa tiistaisin 23.2.2021 alkaen, klo 17.00–19.00. Tapaamiset ovat etätapaamisia Zoomin kautta. Myöhemmin keväällä ryhmä voi mahdollisesti tavata myös kasvotusten, jos koronatilanne helpottaa. Autamme tarvittaessa alkuun Zoom-etäyhteyden kanssa. Tapaamisia on yhteensä 12 kertaa.

ILMOITTAUDU MUKAAN SEINÄJOEN AURORAS-RYHMÄÄN TÄSTÄ!

Auroras-ryhmässä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja ja keskustellaan työn hakemisesta suomen kielellä. Ryhmään ilmoittautuessasi sinulla on hyvä olla sellainen kielitaito, että pystyt keskustelemaan suomen kielellä työelämään liittyvistä asioista. Ryhmässä opit lisää työelämään liittyvää kieltä ja sanastoja ja saat tukea työnhakuun. Auroras-ryhmiä ohjaavat suomalaista työelämää hyvin tuntevat vapaaehtoiset mentorit. Osallistuminen on maksutonta.

Etäryhmään osallistuessasi sinulla ei tarvitse olla kokemusta Zoomin käytöstä, mutta tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, johon voit ladata maksuttoman Zoom-sovelluksen. Saat tarkemmat tiedot ja ohjeet etäosallistumisesta ennen ryhmän alkua. Autamme etäyhteyden kanssa tarvittaessa. Varaathan itsellesi myös rauhallisen tilan ja aikaa ryhmän yhteisiä etätapaamisia varten

Lämpimästi tervetuloa mukaan Auroras-toimintaan!

Auroras-ryhmiä koskevat tiedustelut: ks. verkoston työntekijöiden yhteystiedot