Etäryhmät

TERVETULOA VERKOSTOITUMAAN JA OPPIMAAN UUTTA ETÄRYHMÄÄN!

Auroras-mentorointiryhmät alkavat jälleen syksyllä 2021. Ilmoittautuminen ryhmiin avataan kesän aikana. Syksylle on suunnitteilla kaksi valtakunnallista etäryhmää, joista toinen on suunnattu kotona lasten kanssa oleville äideille. Tiedotamme ilmoittautumisista nettisivuillamme sekä Facebook-ryhmässämme sitä mukaa kun ryhmät varmistuvat. Päivitämme lisätietoja tälle sivulle mahdollisimman pian!

Haluatko sähköpostitse tiedon kun ryhmän ilmoittautuminen alkaa? Voit jättää yhteystietosi lomakkeelle, niin olemme yhteydessä ryhmien varmistuttua.

Auroras-ryhmissä opiskellaan suomalaisessa työelämässä tarvittavia tietoja ja taitoja ja keskustellaan työn hakemisesta suomen kielellä. Etäryhmät on tarkoitettu maahan muuttaneille, koulutetuille naisille. Voit olla työnhakija, opiskelija, vaikka kotona lasten kanssa tai työelämässä. Ryhmään ilmoittautuessasi sinulla on hyvä olla sellainen kielitaito, että pystyt keskustelemaan suomen kielellä työelämään liittyvistä asioista. Ryhmässä opit työelämään liittyvää kieltä ja sanastoja. Auroras-ryhmiä ohjaavat suomalaista työelämää hyvin tuntevat vapaaehtoiset mentorit. Osallistuminen on maksutonta.

Auroras-etäryhmät järjestetään Zoom-etäyhteyden kautta. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta Zoomin käytöstä, mutta tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, johon voit ladata maksuttoman Zoom-sovelluksen. Saat tarkemmat tiedot ja ohjeet etäosallistumisesta ennen ryhmän alkua. Autamme etäyhteyden kanssa tarvittaessa. Varaathan itsellesi myös rauhallisen tilan ja aikaa ryhmän yhteisiä etätapaamisia varten.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Auroras-toimintaan!

Auroras-ryhmiä koskevat tiedustelut: ks. verkoston työntekijöiden yhteystiedot